wtedy 2 tyg temu jak mi zmierzyl to 2 razy pod rzad mialam 140 na iles tam, ale bylam wkurw... kazal mi mierzyc sobie w domu i jak mierzylam to mialam dobre, a dzisiaj tak mi wyskoczylo, ale nic mi nie przepiywal, ale jak wyszlo 155 to zaraz zmierzyl drugio raz i powiedzial ze jak bedzie takie wysokie to od razu do szpitala, na szczescie bylo nizsze ale i tak nie perfekcyjnehehe widze ze dzis mamy dzien fikajacych maluchow !! ale najwazniejsze ze chlopaki ladnie rosnaa powiedz mi czy na to cisnienie cos dostalas czy narazie nie ??
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wtedy 2 tyg temu jak mi zmierzyl to 2 razy pod rzad mialam 140 na iles tam, ale bylam wkurw... kazal mi mierzyc sobie w domu i jak mierzylam to mialam dobre, a dzisiaj tak mi wyskoczylo, ale nic mi nie przepiywal, ale jak wyszlo 155 to zaraz zmierzyl drugio raz i powiedzial ze jak bedzie takie wysokie to od razu do szpitala, na szczescie bylo nizsze ale i tak nie perfekcyjne
a powiedz mi czy ty tez czulas tak mocno jak sie maly obracal ?? bo mi w ta niedziele mala dala do wiwatu !!
G
Georgina
Gość
Ależ oni ładnie ważą:-) No i tak mało Ci zostało do porodu.. Ale będzie gites:-)
USG - chlopaki rosną sobie, podobno jak na blizniaki to są duze, jeden wazy 1900g a drugi 2200g, no i najlepsze jest to ze mala wiercidupa Łukaszek zrobil mamie hece i sie odwrócił, wiec obydwaj moi synowie maja ułożenie główkowe, co kwalifikuje mnie do porodu naturalnego, oczywiscie jesli nie bedzie innych przeciwskazań, ale doktor powiedział ze szkoda mnie ciąć. A ja najbardziej boje sie tego ze jednego urodze naturalnie, a drugiego nie dam rady i bede miala nie tylko naciete krocze ale i gage po cesarce....
A jesli chodzi o te komory i reszte to wszytsciutko jest w porzadeczku. Łozysko juz ma jakies zwapnienia, czyli juz jest troszke zuzyte II/III stopien, ale jeszcze ze 2 tygodnie pociągnie moze
Wizyta u gina - no poza tym co powiedzial mi na temat porodu, to przez 3 dni mam stosowac diete surówkowąbo mam wyeliminowac sól diety bo jak dotarlam do gina po tych zajeciach to mialam tak spuchniete kulasy ze masakra... No i z ostatniego 63,2kg zrobilo sie przez 2 tygodnie 66,2 kg czyli 3 kg na plusie, ale podobno to sprawka tych obrzęków. Reasumując jestem 17kg na plus
Szyjka sie skróciła, ma już tylko 1cm jakos wg pomiaru z badania dowcipnego, wiec mam lezec podobno, no i za 2 tyg w piatek juz nie biore fenoterolu i gin stwierdzil ze pewnie od razu urodze... w piatek wlasnie wtedy mam jeszcze wizyte u niego, a jak co to w niedziele ma dyzur haha to moge rodzic... tylko obawiam sie ze jak odstawie w piatek to nie doczekam do niedzieli. (myślał indyk o niedzieli a w sobote łeb ucieli)
No i 2 tyg temu mialam cisnienie 140/80 ale bylam zla wtedy, no a dzisiaj jak mi zmierzyl to bylo 155/90 ale sie zasapalam bo buty zakladalam, za chwile jak zmierzyl to bylo 125/90 czyli i tak to 90 to troche za duzo...
G
Georgina
Gość
My od wczoraj już bez spermy do środka. Mój się pięknie słucha:-) No ale dziś niestety bolało mnie w środeczku podczas seksu, w ogóle podczas wkładania, masakra, jakoś ciasno byłoa wlasnie bylo pytanie o seks !! moj gin powiedzial mi dzis ze wszystko zalezy od szyjki ... ze poki jest w dobrym stanie to mozna sobie spokojnie szalec !! a od 36 tyg obowiazkowo z gumka bo sie uwrazliwia na sperme !! i co ciekawsze zarowna taka podawana dowcipnie jak i podawana doustnie !!!! i nalezy wziac to sobie do sercano i powiedzial ze jesli jest ochota to nie ma co sie ograniczac bo potem bedzie dluzsza przerwa
![]()

D
daffodill
Gość
no fiknela sobie ... ale zobaczymy co bedzie dalej !!
Swietnie ze takie dobre wiewsci przynioslas
D
daffodill
Gość
Ja jestem rozczarowana. Z przyczyn niezależnych ode mnie musiałam mieć przestawioną wizytę usg 3D/4D na poniedziałek na godzinę 19! Byłam tak cholernie wściekła, o mało się nie rozryczałam hehe. Bo czekałam strasznie długo na to usg i jeszcze kolejne 3 dni czekania.. Peszek. No ale jakoś wytrzymać muszę, szkoda, że to będzie w tygodniu stresującym dla mnie, ale może i dobrze? Mała mi osłodzi stresyMusiałam się odstresować i zjadłam niedobrą bułkę z McD a raczej kawałek tylko bo niedobra była i piłam sobie Colę. Nie wiem czy nie za dużo, ale więcej niż puszeczkę...
![]()
to kochana napisz mi eska jak po usg w poniedzialek bo ja juz bede w szpitalu niestety:-(
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam sie wieekendowo:-)ja zabieram sie zaraz za sniadanko i do dziela
dzis musze zrobic gołabki i ciasto Ptasie mleczko.Potem sprzatanie i chyba pojade na chwile na cmentarz z tesciowa
miala jechac wczoraj ale jak powiedzialam ze pojade jutro po kwiaty to zmienila plany
chyba liczy na pastowanie pomnika przezemnie
i grubo sie pomyli;-)

NeSSi
Moderatorka
:-(Dziś 3 dzień mojego ''dziwnego przeziębienia'', które o dziwo wyglada na zatoki, schodzi mi ropa :/ do tego zaczynam sucho coraz częściej kasłać, ból gardła nie mija a wręcz jest chyba bardziej rozwiniety proces zapalny:-(nie mam gorączki tylko osłabienie,nie mam w ogóle smaku ani nie czuję zapachów,
Co na suchy kaszel w ciąży jest dobre ?:-(
Co na suchy kaszel w ciąży jest dobre ?:-(
reklama