reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Za laseczki trzymam kciukasy zreszta jak zawsze oby nasze dzidziulki jak najdluzej siedzialy w brzuszkach. Jakos ponuro nic mi sie dzis nie chce ale trzeba sie ruszyc. NO i na allegro jeszcze pare rzeczy poszukam bo nie mam spiworkow ani kocyka i takie tam. Milego dzionka zycze a wogole w sobote bylismy u znajomych i zjadlam tyle co wszyscy a oni jeszcze ostro drinkowali wiec litry plynow do tego a ja sie ruszyc nie moglam mialam tak wypchany brzuchol jak kamien i taki jakby skurcz mnie lapal ale taki jak na njodze i ruzac sie nie moglam haha porazka juz nigdy sie tak nie objem no a moj skarb mnie wkolegowal we wracanie autem do domku taka foka ze mnie ale sobie poradzilam:)))

reklama
I jak sie witam !
NO to chyba mnie rozbiera jakies przeziebienie !! Nie mam sily na nic ,zaczyna pobolewac gardlo i jakos za bardzo jesc mi sie tez nie chce i jakies tylko popierdolki jem od rana !Teraz akurat pociskam rzodkiewki !

Dzisiaj bede robic nalesniki z pieczarkami ( ale to tylko dlatego ze nie mialam co zrobic z pieczarkami a jutro juz bbym je wyrzucila ) tak mnie naszlo przysypiajac.Bo od 7 rana jak wstalam naszykowac malego do szkoly ,przysypialam juz 2 razy ! Tragedia !
Tylko te smazenie nalesnikow mnie przeraza czy wystoje tyle w kuchni ehhhh se narobilam durna!

Czekam na paczki bo mam nadzieje ze dzisiaj reszta ich dojdzie juz sie nie moge doczekac! I mysle co by jeszcze zamowic ,ale chyba narazie mam wszystko i sie wstrzymam ,bede wiedziec czy czegos mi bedzie brakowac jak wsio podpchodzi do mnie !
Jutro zaczynam 36 tydzien !:cool2:

Jeju Aniula jak Ty mozesz tak wczesnie wstawac ja chodze spac o polnocy albo i lepiej ale za to spie do 9 jak mops hehe ostatnio mi nawet przeszlo moje klocie w sercu i ciezki oddech chyba maly sie jakos przesunal.
Mea dzieki za zmienienie mojej corci na syneczka kochana jestes ze pamietalas i to sama z siebie imie bedzie na dniach:)

Dzien dobry laseczki tez sie witam. Wczoraj tak jak kazdy poszlismy na cmentarz chociaz nikogo tu nie mamy ale znicza zapalic chcielismy nalazilam sie chyba z 4 km zrobilismy i nie mialam sily wracac do domu to tramwajem a tam ludzi tona i pierwszy raz mi ktos miejsca ustapil bo odpielam specjalnie plaszcz i sie wypielam hihi zadzialalo :) Ja juz po sniadanku moj skarb na silke pojechal zaraz jakis obiad wstawie i tyle. Ponuro u nas strasznie. Dzis chyba paczka z allegro mi przyjdzie nie moge sie doczekac zamowilam duzo rzeczy i bede ogladac hihi NO i lozeczko z poscielka dzis zamowimy tez z allegro bo juz nam sie nie chce jezdzic tyle i szukac bo to meczace plery mnie bola a tak poza tym to czuje sie spoko.
hej :) jak już wybierzesz jakieś łóżeczko daj linka bo ja nie potrafię się zdecydować :). U mnie ok ... ciąża się rozwija bez problemów, żadnych dolegliwości, tylko wciąż męczy mnie katar i nocny ból gardła ... już nie mam sił ... ehs ... uciekam pracować dalej ... pa

hej :) jak już wybierzesz jakieś łóżeczko daj linka bo ja nie potrafię się zdecydować :). U mnie ok ... ciąża się rozwija bez problemów, żadnych dolegliwości, tylko wciąż męczy mnie katar i nocny ból gardła ... już nie mam sił ... ehs ... uciekam pracować dalej ... pa
Spoko na pewno wrzuce linka stawiamy raczej na proste lozeczko nic wymyslnego a za to chce ladna posciel a ta droga jak cholerka :)

Cześć Kobietki, witam w pogodne dopołudnie, moje samopoczucie nie najgorsze, brzuszek trochę twardnieje, kości lekko pobolewają ale nie ma tragedii.:-)
Trzymam kciuki za Wojtysiową!I całą resztę leżakujących laseczek!:tak:
Obyśmy jak najdłużej pozostały w dwupakach, najlepiej do swoich terminów.

Spoko na pewno wrzuce linka stawiamy raczej na proste lozeczko nic wymyslnego a za to chce ladna posciel a ta droga jak cholerka :)
ja se chciałam łóżeczko ze spuszczanym bokiem całym.. ale dooopa bo one mają jeden góra dwa poziomy.. i to ten wyższy poziom znajduje sie mniej wiecej w połowie łóżeczka.. to kicham taki interes zeby tak nisko sięgac po dziecko.. i se bede miała normalne.. ale jak znam moją mamę to weźmie takie droższe.. z ładnymi bokami :-D a pościel bierzemy z Feretti tylko nie wiem za cholere jaki wzór :(
myslałam tez o Bondodo ale tam mi się wypelnienie nie podobało.. było czuć że jest jakościowo trochę gorsze od tego z Feretti.. :)

ja se chciałam łóżeczko ze spuszczanym bokiem całym.. ale dooopa bo one mają jeden góra dwa poziomy.. i to ten wyższy poziom znajduje sie mniej wiecej w połowie łóżeczka.. to kicham taki interes zeby tak nisko sięgac po dziecko.. i se bede miała normalne.. ale jak znam moją mamę to weźmie takie droższe.. z ładnymi bokami :-D a pościel bierzemy z Feretti tylko nie wiem za cholere jaki wzór :(
myslałam tez o Bondodo ale tam mi się wypelnienie nie podobało.. było czuć że jest jakościowo trochę gorsze od tego z Feretti.. :)
Ooo to ja nawet nie znam tych firm bo allegro tylko przegladalam ale moze podlukam jeszcze bo zastanawiam sie wlasnie nad posciela trudny wybor:)

reklama
Hehe, jaka wredota:-) Anka dawaj to zdjęcie. Ja też się wita z rana juz po prysznicu i sniadanku.
To ja Wam powiem dla odmiany ze mi się w ciązy podoba, a co;-) Śpię jak suseł, nic mnie nie boi a te kręcioły w brzuchu są przesłodkie- w każdym razie nie narzekam na nic. No ale to pewnie moje maleństwo sobie przy porodzie nadrobi i jak Wy juz będziecie po to ja bedę stekać i jęczeć... I potem jak będę zrzucać te 15 kg, hihi.
Lecę do biblioteki po materiały do seminarki, papatki

mam dokładnie tak samo jak Ty ;) ciąża najwyraźniej mi służy:) może nie do końca z tym spaniem, bo mam z tym małe problemy ale prucz zgagi to nie mam zadnych innych dolegliwości, śmigam jak młoda gazela;)

Do góry