reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A ta "słoneczna" to w cudzysłowiu, czy na poważnie? U nas dziś, szaro, buro, zimno i leje- listopad w najlepszym słowa znaczeniu - deprecha na całego- nic mi się nie chce.

u mnie ZARO chmurek, same niebieskie niebo, lecą liście z drzew i jest super rześko na dworze, wieczorkiem na cmentarz popatrzeć na lampki :p

reklama
sylwik dzięki za słowa otuchy:)
monia u nas w Lublinie też piękne słońce, no ale Ty na drugim krańcu Polski.
To wielce niesprawiedliwe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zaraz padnę z "nic mi się nie chce"
Moje dziecko nie ma butów, a mi nie chce się z nim iść do sklepu. jutro jeszcze ma mega sprawdzian do którego muszę mu pomóc się przygotować- a mi się nie chce, no i wpaść do sklepu kupić chociażby pieczywo i też mi się nie chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do lekarzy ginekologów to ja wczesniej chodziłam do dwóch kobiet jedna z nich nawet niezła i do trzech panów i bardziej jestem zadowolona jednak z mezczyzn jesli chodzi o tak zwana delikatnosc to panowie wydaje mi sie ze maja lepsze wyczucie :-p

Asia nawet mi nie przypominaj który zaczynamy tydzień:szok::szok::szok: Nie wiem czemu jestem 100razy bardziej wystraszona niż z Hanią!!!

Ja też chodzę do faceta..koło 50 ale młodo wygląda;-) Jak się nie zapytam to raczej sam z siebie nic nie powie, jutro idę na ostatnie badania i wychodzi że przez całą ciążę miałam 3 x mocz badany i teraz drugi raz krew! A jak mi wyjdzie teraz anemia to co w tak krótkim czasie zrobię? Ale tak to jest państwowo...a zresztą z Hanią też tak miałam i było dobrze!

U nas też piękne słoneczko..aż wzięłam małą na dwór poudawać że coś robię;-) Jakieś uschnięte kwiatki powyrywałam a Hania w tym czasie poleciała na świeżo zaorane pole i po kilku krokach się pięknie rozpłaszczyła na ziemi:-) Jak już była cała brudna to wpakowałam ją do piasku i miałam chwilę spokoju;-)

A teraz mężuś robi obiadek bo ma dziś wolne:-)

Marzka pewnie w listopadzie trochę nas się posypie, oby zaczęło się tak po połowie. Myślę, że nasze Kochane trójpaki, jeszcze trochę pochodzą:)

reklama
A ta "słoneczna" to w cudzysłowiu, czy na poważnie? U nas dziś, szaro, buro, zimno i leje- listopad w najlepszym słowa znaczeniu - deprecha na całego- nic mi się nie chce. Próbowałam zasnąć ale 5 min po zaśnięciu miałam 2 telefony:no::no::no:
Bez " hehe. Na prawdę ładne słonko:-)

Do góry