reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

dobra ja myje zeby i jade do pracy !! nie piszcie za duzo co bym spokojnie to nadrobila jak wroce !!

zupke zrobie w 10 min wiec obiad praktycznie mam gotowy :)

reklama
ja mam zdecydowana wiekszosc kaftanikow i spiochow bo to wszystko podostawalam wiec tak to juz jest ...

a powiedzcie mi czy wy na body w domu bedziecie jeszcze cos ubierac ?? jakas bluzeczke czy cos ?? bo sie zastanawiam czy taki bodziak dla malej bedzie wystarczajacy /bo pod kaftanik zaklada sie zwykle jeszcze koszulke cieniutka!!/
Ja zawsze zakladalam body na dlugi rekaw i pajacyk np.

Mea,
najczęściej na body pajacyk jeszcze, wtedy jest ok a jak na bodziory śpioszki to na to bluzie, lepiej na niż pod bo łatwiej poprawić jak się zawinie :tak:

I ja się witam po badaniach:-)
Wiecie że u nas nawet nie ma wywieszki że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo:szok::szok::szok:
Dobrze że mała mogła zostać z bratem bo byliśmy tam chyba z godzinę!!!! Ludzi tyle że szok!

Asia to my za tydzień w 9 kratkę wskakujemy!?????

a powiedzcie mi czy wy na body w domu bedziecie jeszcze cos ubierac ?? jakas bluzeczke czy cos ?? bo sie zastanawiam czy taki bodziak dla malej bedzie wystarczajacy /bo pod kaftanik zaklada sie zwykle jeszcze koszulke cieniutka!!/

Jak ciepło w domu to i bodziak wystarczy:tak: Dziecko trzeba ubierać tak jak siebie plus jedną warstwę więcej, tą warstwą może byc np kocyk którym przykrywamy:tak: ale to też indywidualnie od dziecka zalezy bo Antka musiałam lżej od siebie ubierać bo się przegrzewał;-)

Ja osobiście nie cierpię pajacyków i śpioszków, teraz jak to kupowałam topatrzyłam narozpinanie i brałam te które się na bok rozpinaja a nie pośrodku i w kroku, szybciej nakładało mi się do przewijania zwykłe spodenki, po prostu denerwowało mnie zapinanie tych napów :no: No ale każda z nas co innego polubi w ubrankach.

Wiecie że u nas nawet nie ma wywieszki że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo:szok::szok::szok:
Dobrze że mała mogła zostać z bratem bo byliśmy tam chyba z godzinę!!!! Ludzi tyle że szok!

A ja się wpycham w kolejkę:tak: ale to dlatego że musze leżeć, to tymbardziej nie bede stała i czekała przez godzinę albo dwie.

To ja wam coś powiem:tak:
W zeszłym tygodniu dzwoniła znajoma mojej cioci:tak::szok:, która od lat 10 mieszka na stałe we Włoszech (znajoma nie ciocia:-D) Dzwoniła spytać, czy nie weźmiemy paru ubranek po jej synku, bo niektóre z metkami ani raz nie użyte a jej szkoda wywalić.
No i wczoraj przywiozła pare ubranek tzn 3 wielkie wory na śmieci i 5 pudeł :szok::szok::szok:
Wszystko od 0-3 lat.
Masakra!!! przeglądam ale jakie mam piękne skarpeteczki i rękawiczki niemowlęce i swet6erki w ogóle nie używane, szok~!!!
No i się śmieję, że tak do 2-3 lat zależy jak szybko będzie rósł to Kaja mam ubranego. Jeszcze kurtki i spodnie będę kupowqać ale nie dużo bo też tam są :tak::-D
bożesz, więcej szczęścia niż rozumu

Witajcie u mnie mroźno szare dachy samochodów widać z okna.
Georgina gratulacje!
Ja w nocy spałam nawet nieżle tylko raz wstałam siku. Dziś aplikuję ostatni clotranizulum. I zobaczymy czy upławy wrócą.
Trochę pobolewa mnie brzuszek ale raczej to od strony pokarmowej.

:-):-) Takkkkk dokladnie chyba za 5 dni :)

reklama
Ciężko mi już znależć odpowiednią pozycję do spania:(

Chyba jak kazdej z nas:-D nie no ale naprawde ciezko wyspac sie ...

Laski ile płaciłyście za kombinezon dla maluszka, jaki rozmiar i ile za rożek usztywniany

Ja mam rozmiar 62.... i dałam 50 zł z przesyłka na allegro no ale za uzywany ale stan idealny niewidac ze uzywany wogole.... a za rozek w sklepie 25 zl ... z podusia....

ja mam zdecydowana wiekszosc kaftanikow i spiochow bo to wszystko podostawalam wiec tak to juz jest ...

Wszystko zalezy od dzieciaczkow bo jednemu moze byc poprostu za zimna i wtedy lepiej zalozyc cos jeszcze np. pajacyk tak mysle a inne moze sie przegrzewac i wtedy lepiej sam bodziak i pod jakims kocykiem rozkiem czy w spiworku... tak mysle... bedziemy sprawdzac po karku nasze dzieciaczki.... ;-)

Do góry