reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Szczerze to mi już też brakuje. Ale to z mojej winy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój chce i co trochę akcję by rozpoczynał a ja jakąs mam blokade bo te kilogramy i już roztępy... ehhhh:-( muszę sobie cos w głowie poprzestawiać zwłaszcza, że już się obraża, że myśle, że mu przeszkadza brzuszek i roztępy a tak nie jest

A ja sie nie przejmuje moimi rozstepami czy czym kolwiek tylko korzystam z zycia:-D ani moimi kilogramami mowie sobie TAKIE UROKI ciazy ..... A CO sie bede przejmowac he ... przeciez to mąż ......!!!! ktory zna mnie i moje ciało już dawno .... i lepiej sie cieszyc soba .. teraz bo wiem ze pozniej z bobaskiem w pokoju moze byc ciezko i psychicznie i fizycznie czlowiek poprostu padniety bedzie .... WIEC KORZYSTAJ DZIEWCZYNO !!!! :-)

reklama
jest na przepisach.. ale nie wiem na której stronie :-D

Skoro jest na przepisach to lece poszukac. Mam smaka na jakies pyszne ciacho, ostatnio duzo szarlotek robilam bo mi bylo szkoda jablek w ogrodzie,przez tamten atak zimy praie wszyatkie galezie spadly z tymi jablkami...w wolnej chwili wrzuce przepisik- tez daje gwarancje ze sie udaje za kazdym razem,tak jak na ciasto na pizze :)

Szczerze to mi już też brakuje. Ale to z mojej winy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój chce i co trochę akcję by rozpoczynał a ja jakąs mam blokade bo te kilogramy i już roztępy... ehhhh:-( muszę sobie cos w głowie poprzestawiać zwłaszcza, że już się obraża, że myśle, że mu przeszkadza brzuszek i roztępy a tak nie jest

Oj nie ładnie robisz:no:

Jak ci przeszkadzają rozstępy to se zgaś światło albo nie patrz:tak::-p

90% z nas będzie je miała. Niestety ciąża się w jakiś sposób na nas odciska.:sorry: Ale jak zobaczysz te maluśkie rączki i pultynki to olejesz rozstępy, bo takie małe szczęście jest warte każdego poświęcenia:tak:

Chciałam zamówi sobie z Gerberka Album o którym pisaliście i wiecie co mi odpisali?
" Witam,
Dziekuje za wiadomosc oraz zainteresowanie broszurami naszej firmy.
W odpowiedzi na Pani pytanie pragne poinformowac, ze broszure Moj pierwszy rok otrzyma Pani w szpitalu po narodzeniu dziecka. Zyczymy szczesliwego rozwiazania i duzo zdrowia dla Pani i dla Pani Malenstwa w brzuszku :)"

Witam,

Wczoraj zrobiliśmy z moim M małe zakupy :szok: 300 ponad poszło .....

Dokupiłam kosmetyki, puder, waciki do uszków, oliwkę, sudocrem, ceratke do wózka, termoopakowanie, wymieniłam sterylizator na elektryczny tufi,wkładki laktacyjne, podgrzewacz, 2 ręczniczki małe bo z kapturem juz mam 3 :tak:, szczotkę do smoczków i butelek, szczotkę do włosów i chyba wsio .....

:confused:

Dla dzidzi mam już wszystko ......:happy2: ulga, że zostały tylko pampy :)
Jeszcze dla siebie muszę pokupować :) ale to już następnym razem czyli pewnie dzisiaj zaciągne męża hehe ;D

Dżin nic mi nie dał na kaszel, ale zaczyna juz przechodzic samoistnie :tak:tylko po katarze krwotoki z nosa wróciły :/

A i obcinają mi z pensji po 250 zł :/ wszczełam awanturę i coś zaczynają odbijać piłeczkę bo przecież płaci mi ZUS a nie oświata :/
\

ceratke do wozka?????????

reklama
Do góry