Pauluś89
Grudzień 2009
FaktNO pewnie
Lece do reala wymyslilam ze dzis bedzie placek po wegiersku z sosikiem chyba mam na to smaka albo placki ziemniaczane zreszta to prawie to samo pozniej juz sobie nie pojem takich tluscioszkow hihi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FaktNO pewnie
Lece do reala wymyslilam ze dzis bedzie placek po wegiersku z sosikiem chyba mam na to smaka albo placki ziemniaczane zreszta to prawie to samo pozniej juz sobie nie pojem takich tluscioszkow hihi
Mi chamy napisali doklanie to samo !!!!!Chciałam zamówi sobie z Gerberka Album o którym pisaliście i wiecie co mi odpisali?
"Witam,
Dziekuje za wiadomosc oraz zainteresowanie broszurami naszej firmy.
W odpowiedzi na Pani pytanie pragne poinformowac, ze broszure Moj pierwszy rok otrzyma Pani w szpitalu po narodzeniu dziecka. Zyczymy szczesliwego rozwiazania i duzo zdrowia dla Pani i dla Pani Malenstwa w brzuszku"
Fakta ja chyba dziś pogrzeszę i wypiję sobie cole
hehe dobre. Mój ostatnio małego przekonywał, żeby mamusi na pęcherz nie naciskałMój mąż wczoraj wygłosił monolog do naszego maluszka żeby ten miesiąc jeszcze w brzuszku posiedział bo on jeszcze nie jest gotowy, łóżeczko nie złożone, nie poczytał czasopism o noworodkach i musi mu dać jeszcze trochę czasu![]()
Jeju...... Aż strach, że tak się dzieje. Niech się kochana trzymaNO nie nastepna !!!!!!!!
" NIestety od niedzieli leze w szpitalu cisnienie mi skoczylo do 186/96 ale juz ok , zmiany niedokrwienne serca mam a poza tym szyjka 1 cm ale skurcze gigantyczne kroplowa z fenoterolem non stop ,troche dziala .Ale bedzie ok wierze w to jak w nic innegoCorunia ma sie dobrze ,wazy juz 2400 gram na 33 tydzien super
A co tam u Ciebie i grudniowek? Pozdrawiam"
Sms od Tuni !!!!!!!!!