reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ostatnio coraz czesciej slysze ze czekaja z cesarka na poczatek akcji porodowej !! tylko PO JAKA CHOLERE!!!!

Chyba uwielbiają patrzeć jak się kobiety męczą;-) a takpowaznie to też nie rozumiem, skoro od razu wiadomo, ze bedzie cc. Tymbardziej że ze względu na potrzebny personel przy cc lepiej umówić się wcześniej na określony termin. U mnie na cc było 2 ginów, pielegniarki, anastozjolog, pomoc anastozjologa, pediatra. Więcej osób nie pamietam;-)

hmm mówisz że ciężko je spalić? u nas tak hajcujemy że się prawie ciągle woda zagotowuje :p zdarliśmy parkiet z kilku pokoi, fajne lakierowane drzewko to się w mig spala. Także z pieluchami jakoś damy rade :) najwyżej benzynką się skropi :-p

boooooze jak sobie pomysle o paleniu pieluch to wlos mi sie jezy na glowie !!!!!!!!! to jest gorsze niz bomba ekologiczna !!! litosci !!! ze o smrodzie z pieca wole nie wspominac !!! /ale niestety moja tesciowa tez uwaza ze trzeba pieluchy palic i juz mi sie wojna szykuje!!/

reklama
Co do palenia w piecu to nigdy nie mialam przyjemnosci wykonywac takiej czynnosci. Niedlugo bede miala zaszczyt palic w kominku ale zeby pieluchami.....l:-)
w kominku pieluchami..:-D juz sobie wyobrazilam ten zapach :-D
ja sie tam nikogo o zdanie nie bede pytac tylko bede wynosic - tzn pewnie to zadanie dla bartka bedzie ;-D na dwór do smietnika a tak to paklanki albo cos innego..

Do góry