reklama
emwu76
Fanka BB :)
Ale udalo mi sie
.
zadzwonilam do innego sklepu
i Pani zarezerwowala mi przez tel
Zamowienia wychodza od nich we wtorki czyli moje wyjdzie dopiero za tydzien . Materace beda za 2 tyg do odbioru po promocyjnej cenie
zadzwonilam do innego sklepu
i Pani zarezerwowala mi przez tel
Zamowienia wychodza od nich we wtorki czyli moje wyjdzie dopiero za tydzien . Materace beda za 2 tyg do odbioru po promocyjnej cenie
emwu76
Zaczynam wierzyc w ludzi !!!!! 
My wybralismy sprezynowe . Sa dosc drogie ale na 3 materacach w tej promocji naprawde sporo mozna zaoszczedzic
.
My wybralismy sprezynowe . Sa dosc drogie ale na 3 materacach w tej promocji naprawde sporo mozna zaoszczedzic
emwu76
Ok - lece po syna na basen. Potem to juz moj M wroci wiec nie bede siadal na kompa bo i tak wie ,ze caly dzien nic innego nie robilam
. Chociaz wieczorem poudaje ,ze nie jestem uzalezniona od netu. Zycze Wam milego wieczorku.
Pa pa i do jutra
Pa pa i do jutra
Zaczynam wierzyc w ludzi !!!!!
My wybralismy sprezynowe . Sa dosc drogie ale na 3 materacach w tej promocji naprawde sporo mozna zaoszczedzic.
No jasne

A my na lateksowy się zdecydowaliśmy bo spora różnica wagowa miedzy mną a mężem jest. A poza tym teraz mamy sprężynowy kieszonkowy, niby dobry był i drogi a minęly 4 lata i sie wyleżał

a my w tym miesiacu mamy ubezpieczenie auta, mandaty meza z wypadku, dwa razy lekarza i raz usg, moje i meza leki, i jeszcze na maluszka jakies 500zl zeby byl kompletnie wyposazony...
nie wspomne o naszym utrzymaniu,...
dzieki Bogu moi rodzice nam pomagaja bo by bylo krucho...
dobre sa dziaki;-)
a w ten weekend nas odwiedza i juz ustalilam z mama ze odegramy scenke
bede przy tesciach mowila do swoich rodzicow co mysle o wtracaniu, o odwiedzinach w szpitalu po porodzie i generalnie o wychowaniu dziecka ze tata jest moj maz a ja mama i niech sobie nikt nie przybiera naszych obowiazkow...
podziekuje za pomoc ale poprosze zeby nie byli nadgorliwi, oczywiscie tacy nie sa ale odegramy scenke moze wreszcie ktos wezmie sobie to do siebie
jak to nie zadziala to juz nie widze ratunku....
dobre sa dziaki;-)

bede przy tesciach mowila do swoich rodzicow co mysle o wtracaniu, o odwiedzinach w szpitalu po porodzie i generalnie o wychowaniu dziecka ze tata jest moj maz a ja mama i niech sobie nikt nie przybiera naszych obowiazkow...
podziekuje za pomoc ale poprosze zeby nie byli nadgorliwi, oczywiscie tacy nie sa ale odegramy scenke moze wreszcie ktos wezmie sobie to do siebie

jak to nie zadziala to juz nie widze ratunku....

sylwik1987
Filipek
A ja się troszkę załamałam po dzisiejszej wizycie.., mam dość sporą anemię, muszę brać dodatkowe witaminy i żelazo, z moczem też nie dokońca wszystko oki, masakra...dziwię się że tak mi się pogorszyły wyniki- czuję się dobrze, staram się odżywiać odpowiednio a tu taki klops..., jedno szczęście że Filipek dobrze się miewa
a w następny wtorek następne badania-glukoza,ble...
G
Georgina
Gość
W ciąży to co 2 kobita ma lekką anemię, więc będzie dobrze, leki potrafią zdziałać cudaA ja się troszkę załamałam po dzisiejszej wizycie.., mam dość sporą anemię, muszę brać dodatkowe witaminy i żelazo, z moczem też nie dokońca wszystko oki, masakra...dziwię się że tak mi się pogorszyły wyniki- czuję się dobrze, staram się odżywiać odpowiednio a tu taki klops..., jedno szczęście że Filipek dobrze się miewaa w następny wtorek następne badania-glukoza,ble...

a my w tym miesiacu mamy ubezpieczenie auta, mandaty meza z wypadku, dwa razy lekarza i raz usg, moje i meza leki, i jeszcze na maluszka jakies 500zl zeby byl kompletnie wyposazony...
dobre sa dziaki;-)
jak to nie zadziala to juz nie widze ratunku....![]()
sposob ciekawy...szkoda tylko ze na moja tesciowa takie os nie dziala.... na nia nic nie dziala,,,,
reklama
sylwik1987
Filipek
W ciąży to co 2 kobita ma lekką anemię, więc będzie dobrze, leki potrafią zdziałać cudaPrzejdzie Ci nastawienie pod tym względem, pamiętam jaka ja swego czasu byłam załamana wynikami, ale szybko mi przeszło:-) Dzidzie z nas dużo wyjadają
A Maluszek był zważony?
wiem że anemia minie, ale myślałam że ja będe tą szczęściarą która wyniki będzie miała dobre