reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

napewno dostaniesz karteczkę z usg, to sprawdź sobie ile jest zapisane w PCP - no przynajmniej tak u mnie w szpitalu jest.
a już na 100% przy wypisie będziesz mieć diagnostykę usg macicy ciężarnej
Dzięki za info jak będę coś miała to wam pokaże co pisze i najwyżej co nieco mi podpowiecie:-)

reklama
zapytam o wagę ale usłysze pewnie to samo co dziewczyna która była wcześniej ze mną na sali. Przy pierwszym porodzie maluch ważył 3600 i bardzo się męczyła i 16godz rodziła i chciała wiedzieć jaka teraz jest waga dziecka to jej powiedzieli że to wcale niepotrzebne. W ogóle jak robią jakieś badanie to nikt nic nie mówi a później jeden twierdzi że jest ok a drugi że jednak nie. A teraz cały czas położne do mnie zaglądają i pytają czy mam skurcze. Już sama nie wiem czy coś się dzieje.

A ja mimo wszystko uprzejmie bym prosiła o podanie rozmarów, łaski nie robią...
Nie denerwuj sie. Moze poprostu zamieszanie jest na oddziale.

Dzięki za info jak będę coś miała to wam pokaże co pisze i najwyżej co nieco mi podpowiecie:-)

ja miałam szczęście, bo usg robiła mi ponoć najlepsza na podkarpaciu lekarka - niby mówiła, że widać między mną a dzieckiem to, że miałam wysokie ciśnienie, ale żeby się niczym nie martwić. no i ona dojrzała jajca u mojego Skarba :tak:
co do opieki w szpitalu to jestem baaardzo zadowolona! (poza jednym wyjątkiem, ale tym razem na szczęście nie miałam z nim styczności, tyle co uczestniczył w obchodach porannych).

u mnie ponoć dziś najładniejsza pogoda i najcieplej :dry: no nie wydaje mi się...
u mnie śnieg nie pada...

idę sobie zaparzyć białej herbatki o smaku cytrusów Tekkane - jest przepyszna! i jaka zdrowa.

reklama
Do góry