reklama
Wlasnie ogladam !!!!Na tvn jest o wyborze wózka:-):-)

Chérie
Mama Danielka
Mea miałaś rację. Zostawiają mnie jeszcze 1 dzień. Ordynator stwierdził wczoraj że wyjde jak będzie ok a dziś go nie ma i inny down mówi że białka mam za mało i jeszcze muszą mi usg zrobić akurat tylko z usg się cieszę. Ten lekarz stwierdził że dzieci mi w domu nie płaczą i krzywda żadna się nie stanie jak zostanę dzień dłużej i mam się uzbroić w cierpliwość. Ehh jestem zła i zawiedziona.
a nie mówiłam? minimum 3 dni musisz leżeć na oddziale, chyba, że wychodzisz na własne żądanie! ale najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką

Chérie
Mama Danielka
Ja o rok za dużo kochana...:-zawstydzona/y:
a no to napewno!

Pauluś89
Grudzień 2009
D
daffodill
Gość
zapytam o wagę ale usłysze pewnie to samo co dziewczyna która była wcześniej ze mną na sali. Przy pierwszym porodzie maluch ważył 3600 i bardzo się męczyła i 16godz rodziła i chciała wiedzieć jaka teraz jest waga dziecka to jej powiedzieli że to wcale niepotrzebne. W ogóle jak robią jakieś badanie to nikt nic nie mówi a później jeden twierdzi że jest ok a drugi że jednak nie. A teraz cały czas położne do mnie zaglądają i pytają czy mam skurcze. Już sama nie wiem czy coś się dzieje.Kurde mac wlansie doczytalam ! ehhhh ! no ale coz jeden dzien to nie wiecznosc ,dasz rade a bedziesz miala szanse zobaczyc maluszkai sie dowiedziec jaka waga itp ...pytaj o wsio !!!!!!!!!!!!!!
Chérie
Mama Danielka
nie wiem czy któraś z Was słyszała, ale u mnie w Krośnie mają zamykać szpital 1.12 na 3 miesiące... są takie jaja, wszyscy lekarze (no, bez 10 chyba) złożyli wypowiedzenia, bo dyrektor szpitala wprowadza mobbing i nie pozwala się lekarzom szkolić, skończył już dwa szpitale (w Mielcu i jeszcze gdzieś), ale nie odsuną go ze stanowiska, bo ma plecy w urzędzie marszałkowskim! ale ponoć sprawa poszła do prokuratury...
no i teraz tak myślę, że cholera może uda mi się jednak urodzić przed tym terminem (skoro tak mówią, że jeszcze z 3 tygodnie - może 24.11) bo znam tu każdego lekarza, opieka jest świetna i w ogóle czułabym się pewniej...
no i teraz tak myślę, że cholera może uda mi się jednak urodzić przed tym terminem (skoro tak mówią, że jeszcze z 3 tygodnie - może 24.11) bo znam tu każdego lekarza, opieka jest świetna i w ogóle czułabym się pewniej...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wlasnie ogladam !!!!![]()
matko zlota jak slucham tego co mowia to ja nie wiem co kupic !!! wszystkie wozki sa rakotworcze !!!! w czym ja w takim razie mam wozic dziecko ?????????????
Chérie
Mama Danielka
zapytam o wagę ale usłysze pewnie to samo co dziewczyna która była wcześniej ze mną na sali. Przy pierwszym porodzie maluch ważył 3600 i bardzo się męczyła i 16godz rodziła i chciała wiedzieć jaka teraz jest waga dziecka to jej powiedzieli że to wcale niepotrzebne. W ogóle jak robią jakieś badanie to nikt nic nie mówi a później jeden twierdzi że jest ok a drugi że jednak nie. A teraz cały czas położne do mnie zaglądają i pytają czy mam skurcze. Już sama nie wiem czy coś się dzieje.
napewno dostaniesz karteczkę z usg, to sprawdź sobie ile jest zapisane w PCP - no przynajmniej tak u mnie w szpitalu jest.
a już na 100% przy wypisie będziesz mieć diagnostykę usg macicy ciężarnej
Ostatnia edycja:
reklama
matko zlota jak slucham tego co mowia to ja nie wiem co kupic !!! wszystkie wozki sa rakotworcze !!!! w czym ja w takim razie mam wozic dziecko ?????????????
NIO masakra.....kiedys byłaafera z rakotwórczymi zabawkami dla niemowląt.... no ale tak jak Panowie mówili- oni by wyprali tapicerkę, więc nie ma czym się przejmowac.