A
AnOoLa88
Gość
jaki tam ból poroduAle ominie nas ból porodu
babo trochę męki nikomu nie zaszkodziło..

nie będziesz cierpiec przy porodzie pocierpisz po nim

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki tam ból poroduAle ominie nas ból porodu
Piekna waga nie ma co !!!!!!! Jeszcze tylko kilka gram i starczyA teraz najważniejsze:-) jestem już po usg. Z julka wszystko w jak najlepszym porządku odpowiada już 36 tyg ale prawidłowo jesteśmy w 35tyg i 2 dniu i waga małej wynosi 2800g:-) mam nadzieję że przez te 4 tyg nie urośnie za wiele bo jeszcze takiego makuszka mogę urodzić:-)
Mój znowu ma czkawkę, ale coś to pulsowanie jest bardziej z boku pępka niż na dole czyżby się przekręcił? o nie! Na jakiej wysokości pod pępkiem może być dno macicy?
..
nie będziesz cierpiec przy porodzie pocierpisz po nim![]()
Ja tam sie cesarki wogole nie bole ,bardziej cewnikowania niz ciecia ! przezylam mimo ze panikara jestem jakich malo ,wogole znioslam to super i prawie nic mnie nie bolalo !! Malo tego zwialam do synka prawie mdlejac jak mialam jeszcze lezec i pol szpitala mnie szukalo :-)co do cesarki to coraz mniej się jej boję - przecież tyle kobiet ją miało więc jest do przeżycia ;-) przynajmniej nas krocze nie będzie bolałowszędzie trzeba się dopatrywać dobrych stron.
grunt to nie isc rodzic z nastawieniem że wszystko będzie złe.. pozytywne myslenie naprawde pomaga
a dla tych szłapuśków i rączusiów mozna znieść każdy ból![]()
wiec jak wazy teraz 2800 to do 3 jej brakuje doslownie kilka dniładnie Niunia waży, ale niech podrośnie do tych 3 kg minimum![]()
jaki tam ból porodu
babo trochę męki nikomu nie zaszkodziło..
nie będziesz cierpiec przy porodzie pocierpisz po nim![]()