reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No nie ma to jak nastraszyć kobiety przed cc:no:

Nie jest tak źle po cc. Pewnie i wiele od szpitala zalezy, jak pisała Joasia najgorszy i dla mnie był cewnik....
I tam, gdzie ja rodziłam to miałam dziecko przy sobie, położne siedziały ze mna i uczyły mnie karmić:tak: i na każde zawołanie były, bo to one przewijały, kapały i podawały mi małego do łóżka.
Głowa mnie wcale nie bolała ani plecy, na poczatku faktycznie nie mogłam sie smiać ani kichac bo szew narywał, wstałam szybko:tak: a szwy na 5 dobę ściągneli i teraz po 3,5 roku nawet sladu po cc nie mam.

Najgorsza jest panika!!! Dziewczyny tak czy siak dzidzia wyjść musi, spokojnie trzeba do tego podejść, boleć bedzie czy przy sn czy przy cc. Ale tzreba zachowac spokój i rozsądek. A wierzcie mi zaraz po porodzie zapomnicie o nim:tak: dzidzia bedzie najważniejsza i ten ból wcale nie bedzie Wam przeszkadzał!

Zgadzam sie w 100 % nie jest tak zle jak to opisuja ,a filmik ....calkiem fajny nie ma co i nic tam nie ma przerazajacego nawet mamusia usmiechnieta !!!!!!!

a co do teorii ze jak kobieta ma bolace miesiączki to bóle mniejsze- to jest tak, ze bóle skórczowe można porównac do tych mocno bolesnych okresów. i takie kobiety po prostu znaja ten ból.

w takim razie mój próg bólu jest baaaardzo wysoki i porób sn niebyłby mi taki straszny :tak:

OJ!!! Mnie nikt nie intubował bo zewnatrzoponowe znieczulenei miałam, zjadłam kolacje a rano miałam cc...
I wcale w pierwszej dobie po nie była tylko kroplówka bo i jeśc dali!!!!
Laski przestańcie takie rzeczy ogladać bo ześwirujecie!!!!
Mialam to samo pisac !!!! Bo u mnie tez tak byla jak u ciebie marta !
Intubowali bo moze cc robione tam jest pod narkoza :eek::eek::eek: Boze bron .....dobrze ze u nas tylko w naglych przypadkach to stosuja !

reklama
Mialam to samo pisac !!!! Bo u mnie tez tak byla jak u ciebie marta !
Intubowali bo moze cc robione tam jest pod narkoza :eek::eek::eek: Boze bron .....dobrze ze u nas tylko w naglych przypadkach to stosuja !

jak mi ustalą datę cesarki to na pewno chcę ją w znieczuleniu zewnątrzoponowym. nie wyobrażam sobie całkowitej narkozy - jeszcze mi dziecko podmienią :-D

Do góry