A
AnOoLa88
Gość
też nad tym myślałam , a orientujesz sie jaka jest cena tego zastrzyku?ja się zdecydowałam na zastrzyk antykoncepcyjny.
juz znalazłam.
ok40zł na 3 miesiące :O
toż to ja też chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też nad tym myślałam , a orientujesz sie jaka jest cena tego zastrzyku?ja się zdecydowałam na zastrzyk antykoncepcyjny.
moja ciocia miała upiorne okresy, bolesne, wymioty ale porody nie lepsze z pierwszym 18godz w bólach z drugim 12 godz.Ja słyszałam, że im gorsze bóle ma kobieta przy miesiącce tym lżejszy poród. A ja rzadko kiedy miałam jakikolwiek ból
znam tomasaż pewnego miejsca![]()
No nie ma to jak nastraszyć kobiety przed cc
Nie jest tak źle po cc. Pewnie i wiele od szpitala zalezy, jak pisała Joasia najgorszy i dla mnie był cewnik....
I tam, gdzie ja rodziłam to miałam dziecko przy sobie, położne siedziały ze mna i uczyły mnie karmići na każde zawołanie były, bo to one przewijały, kapały i podawały mi małego do łóżka.
Głowa mnie wcale nie bolała ani plecy, na poczatku faktycznie nie mogłam sie smiać ani kichac bo szew narywał, wstałam szybkoa szwy na 5 dobę ściągneli i teraz po 3,5 roku nawet sladu po cc nie mam.
Najgorsza jest panika!!! Dziewczyny tak czy siak dzidzia wyjść musi, spokojnie trzeba do tego podejść, boleć bedzie czy przy sn czy przy cc. Ale tzreba zachowac spokój i rozsądek. A wierzcie mi zaraz po porodzie zapomnicie o nimdzidzia bedzie najważniejsza i ten ból wcale nie bedzie Wam przeszkadzał!
a co do teorii ze jak kobieta ma bolace miesiączki to bóle mniejsze- to jest tak, ze bóle skórczowe można porównac do tych mocno bolesnych okresów. i takie kobiety po prostu znaja ten ból.
też nad tym myślałam , a orientujesz sie jaka jest cena tego zastrzyku?
juz znalazłam.
ok40zł na 3 miesiące :O
toż to ja też chce![]()
znam togdy miałam jakiś ból w czasie @ to pomagało no ale oczywiście tampon obowiązkowy
![]()
Mialam to samo pisac !!!! Bo u mnie tez tak byla jak u ciebie marta !OJ!!! Mnie nikt nie intubował bo zewnatrzoponowe znieczulenei miałam, zjadłam kolacje a rano miałam cc...
I wcale w pierwszej dobie po nie była tylko kroplówka bo i jeśc dali!!!!
Laski przestańcie takie rzeczy ogladać bo ześwirujecie!!!!
no raczej żadne tabletki nie wyniosą Cie 40zł za trzy miechy...ponoć wychodzi taniej od tabletek.
Mialam to samo pisac !!!! Bo u mnie tez tak byla jak u ciebie marta !
Intubowali bo moze cc robione tam jest pod narkozaBoze bron .....dobrze ze u nas tylko w naglych przypadkach to stosuja !