mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
najważniejsze że szczęśliwe![]()
byly czasem schody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najważniejsze że szczęśliwe![]()
mamy podobnie.. ja wczesniej byłam 3 lata z kolesiem.. niby nie zaluje.. ale co by nie mowic ciesze sie z takiego obrotu spraw..kopciuszku ja tez zamowilam z baldachimemjakos tak fajniej
a co do stazu ja z moim w lutym bede 2 latau nas wogole wszystko szybko poszlo.... moze dlatego ze wczesniej bylam z kims ponad 4 i uwazam te lata za zmarnowane/....
jeszcze pewnie niejedne przed Wami.. z reszta przed kazdym związkiem.. grunt to wspólne porozumienie..byly czasem schodyale gdzie ich nie ma !!
A ile jesteście ze swoimi??? Ja 2 lata
Ciekawe jak tam Georgina, to dziś ma ten egzamin?
mamy podobnie.. ja wczesniej byłam 3 lata z kolesiem.. niby nie zaluje.. ale co by nie mowic ciesze sie z takiego obrotu spraw..![]()