reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ty wiesz ze u mnie tez spadl ??!! :-)
a ja juz sie zwleklam z lozka bo jakos nie moglam sobie rano miejsca w nim znalezc !! mariusz wrocil strasznie pozno /czy tez wczesnie bo przed 7 sie do lozka dokulal/ i potem mnie przytulil tak ze sie ruszyc nie boglam !!! ale jak go agatka skopala to sie odsunal :) tyle ze ja wtedy zaczelam jeczec tak dawala czadu !!! no ale to juz 8 byla :)
Hehe Mea aż dziwne, że u mnie nie sypnęło. Ale podobno ma sypać:-)

Ja przestałam w necie szukać różnych info, wolałam się udać z problemem do lekarza bo w necie czasem takie pierdoły wypisują...:sorry2: A lekarz odnosi się przynajmniej do konkretnej rzeczy na konkretnej osobie.

A ja glownie na internecie polegam ostatnio bo jak juz wspomnialam dla angielskich lekarzy wszystko jest normalne i samo przejdzie :dry: oby zawsze mieli racje :tak:

A jesli chodzi o egzamin to fajnie ze prawo jazdy to jest taki typ egzaminow ze zawsze mozna probowac jeszcze raz. Ja zdalam ze trzecim :sorry2: (i to fuksem :-))

No i mam pytanie,
Czy może któraś kupowała kosmetyki dziecięce przez allegro ? Bo ja już praktycznie wszystko mam oprócz właśnie kosmetyków, a wolałabym wybierania mężowi nie zostawiac i kupić online. Jak ktoraś kupowała to może poleca jakiegoś sprzedawcę ?:)

popatrz do watka z linkami ... tam sa i sprtzedawcy z kosmetykami

No i mam pytanie,
Czy może któraś kupowała kosmetyki dziecięce przez allegro ? Bo ja już praktycznie wszystko mam oprócz właśnie kosmetyków, a wolałabym wybierania mężowi nie zostawiac i kupić online. Jak ktoraś kupowała to może poleca jakiegoś sprzedawcę ?:)

no mi w zasadzie tez zostaly tylkoosmetyki bo reszte juz albo zamowilam albo bede miala jutro....( bo sie na zakupy wybieram )/// no i dziewczyny co tak ogolnie trzeba malenstwu i sobie kupic z kosmetykow>/??? bo juz sie pog:happy2:ubilam

no mi w zasadzie tez zostaly tylkoosmetyki bo reszte juz albo zamowilam albo bede miala jutro....( bo sie na zakupy wybieram )/// no i dziewczyny co tak ogolnie trzeba malenstwu i sobie kupic z kosmetykow>/??? bo juz sie pog:happy2:ubilam

No dla dzidziusia coś do kąpieli i jakiś krem ochronny żeby posmarować buzie na wyjście ze szpitala chociażby. No i jeszcze teoretycznie oliwka (ja polecam w żelu, sama takiej używam), ale nie wszyscy się na oliwkę decydują.

A dla mamusi koniecznie do higieny intymnej po porodzie.
Cała reszta dobrowolna :)

reklama

Chcialabym byc juz na tym etapie zakupow :happy2: Teraz to juz wiem ze jestem dziwno bo poza wozkiem zlozonym w kartonie nie mam jeszcze nic :-) ale ja jestem z tych typow dla ktorych zawsze na wszystko jest jeszcze za wczesnie i ogolnie maja duuuuuuuzo czasu :sorry2:

Do góry