reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
co daj mlodemu kociakowi jesc ?? bo sie nam przypalental taki i nie wiem czy mu dac jesc czy nie ...

A jak młody? Powiedz mi jaki ma kolor oczu. Jak juz nie niebieskie to mozna mu dać coś miekkiego np pasztetu trochę. Albo jakieś miękkie mięso. Takiemu z niebieskimi slepiami to tylko mleko z wodą leko rozrobione.
A wiecie że kotom nie powinno się dawać mleka tak ogólnie?;-) Chyba że takim zupełnie młodym

A jak młody? Powiedz mi jaki ma kolor oczu. Jak juz nie niebieskie to mozna mu dać coś miekkiego np pasztetu trochę. Albo jakieś miękkie mięso. Takiemu z niebieskimi slepiami to tylko mleko z wodą leko rozrobione.
A wiecie że kotom nie powinno się dawać mleka tak ogólnie?;-) Chyba że takim zupełnie młodym

to jest juz taki wieksiejszy kociak /nie malenstwo jakies/ ma szare oczka ale szczerze to sie nie przygladalam ...

wlasnie nie bardzo chce zeby tu zostal bo ja z kotami nieteges ... jakos mnie zniechecaja ... poza tym nie chcialabym zeby mi sie kot tu paletal jak bedzie dziecko !!

no dlatego ja ostrzegam, bo kiedyś popełniłam ten błąd i dałam właśnie troche pasztetu dla takiego co się przypałętał. Nie przepadam za kotami, ale żal mi się go zrobiło, bo było zimno i buro. I od 5 lat mi przychodzi i miauczy po nocach pod oknem;/ Tragedia....

wiem, że mleczko teraz niewskazane kotom - świat staje na głowie:-D Kiedyś TYLKO mleko, a teraz...
co chwilę coś się zmienia

reklama
wiem, że mleczko teraz niewskazane kotom - świat staje na głowie:-D Kiedyś TYLKO mleko, a teraz...
co chwilę coś się zmienia

Nie no, zawsze tak było tylko ludzie o tym nie wiedzieli. To po prostu kwestia enzymów. My ludzie też w jakimś tam wieku- około 30. nie powinniśmy pic dużych ilości mleka a raczej zamienic je na jogurty i kefiry bo staje sie ono dużymobciążeniem dla żołądka, to po prostu niezdrowe. A ludzie dalej myślą że jak będą pili mleko to nie bedą mieli osteoporozy...
Moja mama co jakis czas dostaje ode mnie takie rewelacje- dzwonie i mówię- mamus a nie jedz tego, nie rób tego, zrób takie i takie badania;-) takie studia

Do góry