reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
Hmm ciekawe to
Ja termometr mam do ucha, kupiony w aptece, jakies 130 zł super sie sprawdza... a mówiący to neizły bajer jest, szczególnie jak sie w nocy temp dziecku mierzy![]()
No właśnie dlatego się nad nim zastanawiam, chce kupić w tym sklepiej fotelik z bazą, więc jeśli faktycznie tam kupię to termometr też wezmę, bo nigdzie indziej w popularnych sklepach takiego nie widziałam
dagmar
Fanka BB :)
Purchawka
Mama Lolka :-)
Ten Ultramed wygląda całkiem porządnie, jeszcez jakieś opinie przydałoby się poczytać, a ten drugi to tak mi tanią chińszczyzną zalatuje szczerze
))
G
Georgina
Gość
No ja czasem mam tak, że jak siedzę to mam skurcza B. i potem jak się dźwigam z kanapy to jak paralityk i jak pingwin idę gdzieś. Czasem podczas chodzenia na mieście też mnie chwytają, czasem jak idę po schodach. Czasem przy jakiś czynnościach.I mnie też, podaczas siedzenia, leżenia i chodzenia i to naprawdę coraz częściej.
dagmar
No ja czasem mam tak, że jak siedzę to mam skurcza B. i potem jak się dźwigam z kanapy to jak paralityk i jak pingwin idę gdzieś. Czasem podczas chodzenia na mieście też mnie chwytają, czasem jak idę po schodach. Czasem przy jakiś czynnościach.
He he to tak jak mnie, nie znasz dnia ani godziny i przy wiązaniu butów

G
Georgina
Gość
Z ubieraniem butów to mam już niezłe problemy:-) I z zakładaniem skarpet:-)He he to tak jak mnie, nie znasz dnia ani godziny i przy wiązaniu butów![]()
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mnie natomiast dopada zgaga wieczorami i jest koszmarek !!!
dagmar
Zgaga koszmarek? zgaga to koszmar na maxa!!!mnie natomiast dopada zgaga wieczorami i jest koszmarek !!!
od 5 mieś z Jonaszem miałam po parę godzin dziennie

reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Z ubieraniem butów to mam już niezłe problemy:-) I z zakładaniem skarpet:-)
ja z butami tez mam problemy ... ale jeszcze ubieram sie sama ... ciekawe kiedy bede juz do tego potrzebowala asysty !!