reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hmm ciekawe to :tak:
Ja termometr mam do ucha, kupiony w aptece, jakies 130 zł super sie sprawdza... a mówiący to neizły bajer jest, szczególnie jak sie w nocy temp dziecku mierzy:tak:

No właśnie dlatego się nad nim zastanawiam, chce kupić w tym sklepiej fotelik z bazą, więc jeśli faktycznie tam kupię to termometr też wezmę, bo nigdzie indziej w popularnych sklepach takiego nie widziałam

I mnie też, podaczas siedzenia, leżenia i chodzenia i to naprawdę coraz częściej.
No ja czasem mam tak, że jak siedzę to mam skurcza B. i potem jak się dźwigam z kanapy to jak paralityk i jak pingwin idę gdzieś. Czasem podczas chodzenia na mieście też mnie chwytają, czasem jak idę po schodach. Czasem przy jakiś czynnościach.

No ja czasem mam tak, że jak siedzę to mam skurcza B. i potem jak się dźwigam z kanapy to jak paralityk i jak pingwin idę gdzieś. Czasem podczas chodzenia na mieście też mnie chwytają, czasem jak idę po schodach. Czasem przy jakiś czynnościach.

He he to tak jak mnie, nie znasz dnia ani godziny i przy wiązaniu butów :-D

reklama
Do góry