kopciuszek2107
Fanka BB :)
Przeczytalam wkoncu to co naprodukowalyscie
Ja dzisiaj tez zamowilam sobie posciel,materac i przewijak
i tez u tego samego sprzedawcy co Mataka
posciel taka sama tylko ze ja mam inny ochraniacz i koler,niebieski
No i dzisiaj wygralam tez licytacje kombinezonu:-)
Dobrze zes mu powiedziala
oni sa wszyscy tacy madrzy
niech sami sie zabezpieczaja.
Szkoda ale zawsze moze sie udac za kolejnym razem;-)ja tez nie zdalam za pierwszym
Zeby nie bylo u ciebie jak u mnie w pierwszej ciazy
maz latal i wszystko kupowal jak ja bylam z corcia w szpitalu
tez mi sie nie spieszylo
teraz juz nie dam mu takie satysfakcji
Oby nie bylo
Tez juz to widzialam i bylam w szoku
oby wytrzymala jeszcze troche.
Oby sie obylo bez szpitala;-)
Moja bratowa tez o tym opowiadala i mowila ze to tak zle nie wyglada
Ja tez na poczatku po usg dopochwowym mialam plamienie:-(wiesz jakiego ja stracha mialam po poronieniu:-(na szczescie nastepnego dnia przeszlo:-)teraz mam na kazdej wizycie i nic sie nie dzieje;-)
Dla mnie tez koszmar
miewam ja coraz czesciej

Ja dzisiaj tez zamowilam sobie posciel,materac i przewijak

No i dzisiaj wygralam tez licytacje kombinezonu:-)
A mój mąz ostatnio wpadł na genialny pomysł ze jak bede miała cc to zeby ginapoprosić zeby mnie powycinał zebym już antykoncepcji nie musiała stosowaćWięc ja mu zaproponowałam,zeby moze jego narządy podwiązać;-)
![]()
Dobrze zes mu powiedziala

Chodziło mi o wołanie przez egzaminatora na moją kolej. Czekałam 1.5h:-) I nie zdałam:-) Ale wyjątkowo się nie stresowałam i nie przejęłam tym, że nie zdałam. No trudno się mówi i żyje się dalej. Zaoszczędziłam córci stresów:-)
Szkoda ale zawsze moze sie udac za kolejnym razem;-)ja tez nie zdalam za pierwszym

A ja sama nie wiem na co czekam, ciuszki to tylko parę wyprasowanych i popranych a tak to jak było tak jest;-) No ale może mój organizm nie czuje by godzina ZERO się zbliżała:-)
Zeby nie bylo u ciebie jak u mnie w pierwszej ciazy

Chcialabym byc juz na tym etapie zakupowTeraz to juz wiem ze jestem dziwno bo poza wozkiem zlozonym w kartonie nie mam jeszcze nic :-) ale ja jestem z tych typow dla ktorych zawsze na wszystko jest jeszcze za wczesnie i ogolnie maja duuuuuuuzo czasu
![]()
Oby nie bylo

Tak na marginesie, patrzcie co znalazłam na allegro - jaki śmieszny wynalazek. Ciekawe czy to w ogole jest skuteczne
SPOSÓB na KOLKĘ od 1m+ **WINDI** 10szt NOWOŚĆ (804650231) - Aukcje internetowe Allegro
Tez juz to widzialam i bylam w szoku

Trzymamy caly czasod wojtysiowej:
"ja tez cala opuchnieta caly czas leze i sie zle czuje. jak wytrzymamy to w poniedzialek do szpitala i decyzja czy pod szpitalnym okiem dalej leki czy rozwiazanie bo zle juz na nie reagujei skurcze lekko powracaja"
trzymajmy kciuki!!;-)

no kazala mi doczekac jesli to nie sa typowo skurczowe bole a jesli by byly mam jechac na izbe przyjec,,,, na razie nie jest tak zle wiec wytrzymam ale jakby cos pojade do szpitala.... mam w zasadzie bardzo blisko wiec jakby cos 5 do 7minut taksowka i jestem
na miejscu
Oby sie obylo bez szpitala;-)
Hejka,
wróciłam od położnej i Wam się "pochwalę"... Skoro inne się chwałiły to ja też mogę, nie?
Chyba dołączam do leżących, bo mam się zrelaksować, odpoczywać i nie przemęczać, a najlepiej nie wstawać z sofy :-( Ciśnienie 148/95 i teraz wizyty u położnej co 2-3 dni na kontrole. Żelazo spadło do 110 (nie mam pojęcia jakich jednostek, ale zaczynałam od 129 i to już nie było wysoko), cukier w moczu, wysoki cukier ogólnie, puchnięcie i "mrówki" w rękach oraz wiadomość dnia: Miśka się przekręciła! Zrobiła mi dokladnie ten sam numer co Mei Agatka i teraz tupie mi po pęcherzu głową waląc w żołądekA już tak pięknie było... Ech... Do tego przeniosła się wyżej i położne nie mogły jej znaleźć wogóle. Ani tętna ani nic... Tam gdzie powinno być dziecko jest wielkie nic, a ona siedzi i kisi się w dawnym miejscu żołądka. Nie wiem co jej odbiło, ale widać tak jest fajniej :-(
Za 2 tygodnie, czyli w 38 tygodniu (37+0 czy jakoś tak) mam iść do szpitala na przekręcanie Małej. Wyobrażacie sobie? Będą mi rozluźniać macicę i ręcznie przekręcać Misiulkę, żeby jej głowa wpadła w odpowiednie miejsceJuż sama nie wiem czy nie wolałabym zwykłej cesarki niż przekręcania... Mają mi podać leki, które przyspieszają bicie serca a niwelują skurcze i będą zmuszać dziecko do przekręcenia się. Skutkiem ubocznym, który czasem ma miejsce (tak 1-200 może 1-300 przypadków) jest krwawienie i natychmiastowa cesarka. No po prostu super
Do tego dostaliśmy mandat za złe parkowanie - 500 koron, czyli jakieś 200 zł... Cudowny dzień, nie ma co...
Jutro chyba będę Was nadrabiać, bo wyjątkowo mam ochotę zakopać się w łóżku i już nie wychodzić przez kilka dni. A jeszcze mnie czeka przekazanie informacji Rodzicom, bo nie odpuszczą i zaraz pewnie zadzwonią się dowiadywać co u wnusi :-(
Trzymajcie się jakoś, dziewczyny!
Moja bratowa tez o tym opowiadala i mowila ze to tak zle nie wyglada

Hehhehe, no to zagoń faceta do mycia!!! I problem z głowy !
No ja tydzień temu mialam usg dopochwowe specjalnie żeby szyjkę dokładnie obejrzećAle mam złe skojarzenia co do takiego usg, bo w 8 tc po takim dostałam krwawienia ;// Całkowicie niegroźnego co się później okazało, ale stracha narobiło ostrego. Tak więc jakoś nie spieszy mi sie do kolejnego badania, a tu będzie trzeba jeszcze zrobić prawdopodobnie jedno za 2-3 tygodnie;/
Ja tez na poczatku po usg dopochwowym mialam plamienie:-(wiesz jakiego ja stracha mialam po poronieniu:-(na szczescie nastepnego dnia przeszlo:-)teraz mam na kazdej wizycie i nic sie nie dzieje;-)
Zgaga koszmarek? zgaga to koszmar na maxa!!!
od 5 mieś z Jonaszem miałam po parę godzin dziennie![]()
Dla mnie tez koszmar