G
Georgina
Gość
Ja zrobiłam kartoflankę, zjem w samotności:-) No nie pomijając córci, dwóch psów, dwóch kanarków i rybek hehehe:-)ja tez dzis spagetti robie na obiadek ale ja mam miesko mielone![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zrobiłam kartoflankę, zjem w samotności:-) No nie pomijając córci, dwóch psów, dwóch kanarków i rybek hehehe:-)ja tez dzis spagetti robie na obiadek ale ja mam miesko mielone![]()
purchawka ci sprzedajacy to raczej wiekszosc sprawdzonych ale my glownie kierujemyu sie tym zeby jak najwiecej potrzebnych rzeczy kupic u jednego sprzedawcy !! dlatego poprzegladaj tych co tam sa i wybierz takiego u ktorego najwiecej kupic zeby nie przeplacac za przesylke !!
mataka mi sie tez ten z misiami bardziej podoba!!
Ja juz 90% rzeczy kupiłam u tych których dodałam na końcu tego wątku przecież. Teraz mam juz gdzies czy przeplacam czy nie, ale wole miec to co chce z dostawą do domu niż najdroższe kosmetyki kupione przez męża (bo on dziecka w tych ze średniej półki nie będzie przecież kąpał... ), który nie umie trzymać się list zakupowych)))
obstała się i dla CiebiePewnie dla mnie już żadnej nie ma:-dry::-)