reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
purchawka ci sprzedajacy to raczej wiekszosc sprawdzonych ale my glownie kierujemyu sie tym zeby jak najwiecej potrzebnych rzeczy kupic u jednego sprzedawcy !! dlatego poprzegladaj tych co tam sa i wybierz takiego u ktorego najwiecej kupic zeby nie przeplacac za przesylke !!

mataka mi sie tez ten z misiami bardziej podoba!!

Ja juz 90% rzeczy kupiłam u tych których dodałam na końcu tego wątku przecież. Teraz mam juz gdzies czy przeplacam czy nie, ale wole miec to co chce z dostawą do domu niż najdroższe kosmetyki kupione przez męża (bo on dziecka w tych ze średniej półki nie będzie przecież kąpał... ), który nie umie trzymać się list zakupowych :))))

Ja juz 90% rzeczy kupiłam u tych których dodałam na końcu tego wątku przecież. Teraz mam juz gdzies czy przeplacam czy nie, ale wole miec to co chce z dostawą do domu niż najdroższe kosmetyki kupione przez męża (bo on dziecka w tych ze średniej półki nie będzie przecież kąpał... ), który nie umie trzymać się list zakupowych :))))

ja kupowalam w myszce ... ale widze ze nie ma wklejonego linka do nich ...

I właśnie przyszła kolejna paczuszka - kupiłam sobie nareszice poduszkę rogala do spania,ciekawe czy coś da :)
No i przyszły pampersy, komplecik ubrań na 56 i dwie koszulko 56 (chyba starczy na wyjście ze szpitala, a potem się zobaczy w razie co czy będzie potrzeba jeszcze 56), klin pod materac (ostatnio na szkole rodzenia babka mówiła, że to świetny wynalazek 4% klin pod materac, dzięki temu dużo mniejsze ryzyko zachłyśnięcia jak się dziecku uleje i do tego prawidłowe ułożenie ciałka) i jakieś tam jeszcze pierdoły :)

reklama
my dopiero wrocilismy..kazal nam przyjechac o 8 a przyjal nas o 14...
padam...i oczywiscie okazalo sie ze zagipsowali mu reke niepotrzebnie teraz ten rozwalony staw sie zastal...
i musimy czekac kolejne dwa tygodnie na nastepna wizyte bo rana pod gipsem sie nie goila i musi sie najpierw wygoic...

ehhh jedyna przyjenosc to to ze zaliczylam mc syfa:-Dbo juz bylam tak glodna ze myslalam ze nie dojade:-D

lece nadrabiac;-)

Do góry