reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ale mi net zamula cholera jasna. Nie wiem czy to wina miejsca (bo zmieniłam miejsce lapa) czy po prostu taki dzień. Padam już na ryjek, więc Kochane słodkich snów Wam życzę:)

reklama
Bo w wątku zakupowym jest gdzieś w środku (tam jest potworny burdel!!!!), trzeba przeglądać kupe postów , żeby go znaleźć, a TY nie musisz znow krzyczeć i tymi wykrzyknikami ładować, nie mam 10 lat!!! ;/

Po za tym, co mają zakupy do pakowania się do szpitala ?
Spokojnie, Mea ma tendencję do wykrzykników hehe:-) Taka jej cecha wyróżniająca ją z tłumu:-) A wątek co pakujemy do szpitala jest:tak:

Bo w wątku zakupowym jest gdzieś w środku (tam jest potworny burdel!!!!), trzeba przeglądać kupe postów , żeby go znaleźć, a TY nie musisz znow krzyczeć i tymi wykrzyknikami ładować, nie mam 10 lat!!! ;/

Po za tym, co mają zakupy do pakowania się do szpitala ?

potem jest burdel i piszemy to samo po kilka razy bo nie wiadomo gdzie czego szukac !! jaki to ma sens ??

Ale mi net zamula cholera jasna. Nie wiem czy to wina miejsca (bo zmieniłam miejsce lapa) czy po prostu taki dzień. Padam już na ryjek, więc Kochane słodkich snów Wam życzę:)

Zapomniałam napisać że bardzo mi przykro:no::no::no:
A ja chciałam iść ich na brzuch wziąść...żeby się zlitowali nad ciężarną:-):-):-)
Dobrze że to olałam

Spokojnie, Mea ma tendencję do wykrzykników hehe:-) Taka jej cecha wyróżniająca ją z tłumu:-) A wątek co pakujemy do szpitala jest:tak:

Jest? o patrz, nie widziałam go nigdzie, gdzieś pewnie na dalszych stronach jest, szukam właśnie i nei moge znaleźć. To trzeba te dwa połączyć w takim razie, a nei dorzucac pakowanie do szpitala do zakupów dla dzidziusia... jedno z drugim nie ma nic wspólnego...

Tylko nie na gołe cyce, bo mleko poleci:)
Na gołe klaty, a jak :tak:;-)

Aga, niestety tak wiele osób robi, ja też sobie tego nie wyobrażam ale wiele koleżanek "oddało" starsze dziecko na tydzień do miesiąca rodzicom:szok: a moja teściowa starszego wywiozła do mamy i brała na weekendy i to nie zawsze na... 4 lata:tak:

potem jest burdel i piszemy to samo po kilka razy bo nie wiadomo gdzie czego szukac !! jaki to ma sens ??

Mea ale zrozum , że zakupy z wyrpawką do szpitala nie mają nic praktycznie wspólnego, ktoś kto by szukał takiej listy z pewnością nie będzie szukał w wątku zakupowym, jakoś na innych miesiącach ten wątek jest zawsze osobno.
Ale ponoć gdzieś na dalszych stronach jest jakiś stary wątek co do szpitala to z nim trzeba połączyć i to ma sens wtedy.

Na gołe klaty, a jak :tak:;-)

Aga, niestety tak wiele osób robi, ja też sobie tego nie wyobrażam ale wiele koleżanek "oddało" starsze dziecko na tydzień do miesiąca rodzicom:szok: a moja teściowa starszego wywiozła do mamy i brała na weekendy i to nie zawsze na... 4 lata:tak:

O matko:szok::szok::szok: Jak ta moja chce pomóc to może do mnie przyjechać ale córki jej nie oddam:-):-):-):-)

reklama
Do góry