G
Georgina
Gość
Ale mi net zamula cholera jasna. Nie wiem czy to wina miejsca (bo zmieniłam miejsce lapa) czy po prostu taki dzień. Padam już na ryjek, więc Kochane słodkich snów Wam życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bijcie się, ja popatrzę![]()
Spokojnie, Mea ma tendencję do wykrzykników hehe:-) Taka jej cecha wyróżniająca ją z tłumu:-) A wątek co pakujemy do szpitala jestBo w wątku zakupowym jest gdzieś w środku (tam jest potworny burdel!!!!), trzeba przeglądać kupe postów , żeby go znaleźć, a TY nie musisz znow krzyczeć i tymi wykrzyknikami ładować, nie mam 10 lat!!! ;/
Po za tym, co mają zakupy do pakowania się do szpitala ?
Bo w wątku zakupowym jest gdzieś w środku (tam jest potworny burdel!!!!), trzeba przeglądać kupe postów , żeby go znaleźć, a TY nie musisz znow krzyczeć i tymi wykrzyknikami ładować, nie mam 10 lat!!! ;/
Po za tym, co mają zakupy do pakowania się do szpitala ?
Ale mi net zamula cholera jasna. Nie wiem czy to wina miejsca (bo zmieniłam miejsce lapa) czy po prostu taki dzień. Padam już na ryjek, więc Kochane słodkich snów Wam życzę![]()
Spokojnie, Mea ma tendencję do wykrzykników hehe:-) Taka jej cecha wyróżniająca ją z tłumu:-) A wątek co pakujemy do szpitala jest![]()
Na gołe klaty, a jakTylko nie na gołe cyce, bo mleko poleci![]()
potem jest burdel i piszemy to samo po kilka razy bo nie wiadomo gdzie czego szukac !! jaki to ma sens ??
Na gołe klaty, a jak;-)
Aga, niestety tak wiele osób robi, ja też sobie tego nie wyobrażam ale wiele koleżanek "oddało" starsze dziecko na tydzień do miesiąca rodzicoma moja teściowa starszego wywiozła do mamy i brała na weekendy i to nie zawsze na... 4 lata
![]()