Hamaczek
.)
A co tu za licytacje po nocach i bezemnie nie dobre kociakino dobra dobra juz sie tak nie wyklocaj tylko przeczytaj ale to wiele postow temu bylo...Widzisz Iza mowilam ze Kejt tez trzeba uwzglednic...hahaa no i Rechotka toze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co tu za licytacje po nocach i bezemnie nie dobre kociakino dobra dobra juz sie tak nie wyklocaj tylko przeczytaj ale to wiele postow temu bylo...Widzisz Iza mowilam ze Kejt tez trzeba uwzglednic...hahaa no i Rechotka toze
Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
No co Ty Pandorka, znienawidzonej? Skąd ta opinia? Ja napisalam jedynie o tym, ze standardy leczenia, a przede wszystkim opieki nad kobieta w ciazy odbiegaja zdecydowanie od tego do czego jestesmy przwyczajeni i co jest oferowane w Polsce. Troche mnie to dziwi, biorąc pod uwagę potencjał brytyjskiej służby zdrowia. Moim zdaniem zdecydowanym nieporozumieniem jest to, że kobieta przez cały okres ciąży może nie być ani razu badana. Zreszta duzo by pisać i dużo wymieniac...Rodzić będe ( jak większość znajomych blizszych i dalszych) w St Mary's. A Ty? Czym się zajmujesz dokladnie? Pozdrawiam...Powiedzieć mogę, bo to żadna tajemnica. Pracuję dla tak znienawidzonej przez ciebie tutejszej służby zdrowia. W którym szpitalu będziesz rodzić?
A witaj,A tak w ogole Dziendobry ! jak samopoczucie?