reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A to trzeba ściągać czy oni muszę mieć w gabinecie??????
Wolę wiedzieć prędzej bo mój M nic sam nie sciągnie:-)
watpie zeby lekarze to mieli w gabinecie ... wole miec swoje i dac mu tylko do wypisania - ale to juz od lekarza zalezy !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Aga czy ty wiesz ze my 35 tydzien i 4 dzien wskakujemy w ostatnie okienko!!!!!!!!!!
no to chyba sie powinnas cieszyc !! ja dopiero wskoczylam w 8 !!!
Ja sciagnelam i jest spoko przynajmniej mi sie tak wydaje !czy ktoras z was probowala juz sciagnac to zaswiadczenie do becikowego ktore wczoraj wrzucilam ?? bo nie wiem czy wszystko z nim ok ...
aga6671
Mama Hani i Tomka
Aga czy ty wiesz ze my 35 tydzien i 4 dzien wskakujemy w ostatnie okienko!!!!!!!!!!
Jezu Asia nie przypominaj mi

Ja wczoraj normalnie nie mogłam usnąć...boję sie tak jak przed egzaminem na prawko albo więcej:-):-):-)
Tylko najlepsze jest to że sama nie wiem czego się boję:-)
a pewnie ze sie ciesze tym bardziej jak wytrzymam do 38 tygodnia i moje kolejne dziecko nie bedzie zaliczane do wczseniakow :-):-) i nadziwic sie nie moge jak to szybko zlecialo !!!!no to chyba sie powinnas cieszyc !! ja dopiero wskoczylam w 8 !!!
nowamagdak
Fanka BB :)
Mnie tez bardzo boli a juz najbardziej w nocy jak sie przekrecam no normalnie czuje ze pekam !! hahahah ...ale dam rade jeszcze tylko 2 - 3 tygodnieI moglabym rodzic
Mnie do tego bola jeszcze kosci biodroweeee
chodze jak paralita - to znaczy jak juz rozchodze jest spoko nawet calkiem dobrze ,ale wstac z lezenia jak sie zastoje to masakre mam !
własnie paradoks jest w tym, że im więcej chodzimy-to to tym więcej to się rozchodzi..jest nacisk i się rozjeżdżamy,ale za to mniej boli. Mnie w nocy również boli jak się przekręcam, mało tego-bo coś chrupie i strzyka. No ale tak jak mówisz, jeszcze trochę damy rade! później bedzie...jeszcze gorzej hahha
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja sciagnelam i jest spoko przynajmniej mi sie tak wydaje !
no to ok ... ja sobie to zaswiadczenie drukne /pewnie w kilku kopiach - reszte zostawie lekarzowi niech ma
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a pewnie ze sie ciesze tym bardziej jak wytrzymam do 38 tygodnia i moje kolejne dziecko nie bedzie zaliczane do wczseniakow :-):-) i nadziwic sie nie moge jak to szybko zlecialo !!!!
a ja ci mowie ze jak ci lekarz nie wywola porodu to dociagniesz luzem do terminu !! takie mam przeczucie
reklama
Ja sie boje ! jak cholera hahahah porodu SN ,bo jeszcze dokonca sie moj gin nie okreslil jak rodzimy ! No ale juz mam dosyc i chce miec malego przy sobie ...te 2 tygodnie wytrzymam a pozniej niech sie dzieje wola niebaJezu Asia nie przypominaj mi
Ja wczoraj normalnie nie mogłam usnąć...boję sie tak jak przed egzaminem na prawko albo więcej:-):-):-)
Tylko najlepsze jest to że sama nie wiem czego się boję:-)
Ostatnia edycja: