reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Aga czy ty wiesz ze my 35 tydzien i 4 dzien wskakujemy w ostatnie okienko :szok::szok::szok:!!!!!!!!!!

Jezu Asia nie przypominaj mi:szok::szok::szok:
Ja wczoraj normalnie nie mogłam usnąć...boję sie tak jak przed egzaminem na prawko albo więcej:-):-):-)
Tylko najlepsze jest to że sama nie wiem czego się boję:-)

Mnie tez bardzo boli a juz najbardziej w nocy jak sie przekrecam no normalnie czuje ze pekam !! hahahah ...ale dam rade jeszcze tylko 2 - 3 tygodnie :) I moglabym rodzic :) Mnie do tego bola jeszcze kosci biodroweeee :eek: chodze jak paralita - to znaczy jak juz rozchodze jest spoko nawet calkiem dobrze ,ale wstac z lezenia jak sie zastoje to masakre mam !

własnie paradoks jest w tym, że im więcej chodzimy-to to tym więcej to się rozchodzi..jest nacisk i się rozjeżdżamy,ale za to mniej boli. Mnie w nocy również boli jak się przekręcam, mało tego-bo coś chrupie i strzyka. No ale tak jak mówisz, jeszcze trochę damy rade! później bedzie...jeszcze gorzej hahha :p więc ten ból co teraz czujemy to jest "na zachętę" :-)

reklama
Jezu Asia nie przypominaj mi:szok::szok::szok:
Ja wczoraj normalnie nie mogłam usnąć...boję sie tak jak przed egzaminem na prawko albo więcej:-):-):-)
Tylko najlepsze jest to że sama nie wiem czego się boję:-)
Ja sie boje ! jak cholera hahahah porodu SN ,bo jeszcze dokonca sie moj gin nie okreslil jak rodzimy ! No ale juz mam dosyc i chce miec malego przy sobie ...te 2 tygodnie wytrzymam a pozniej niech sie dzieje wola nieba :) Zaciagne meza na przytulankooooooo A bidny juz czeka od 30 tygodnia hahahaha !

Ostatnia edycja:
Do góry