reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Cześć Dziewczynki!
Tylko się witam i kontynuuję nadrabianie wczorajszego dnia, a uzbierało mi się tego ok.60stron.
Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko dobrze:)

reklama
A ja chcę urodzić jak najpóźniej. Będę mogła zjeść w święta, dłużej będę na zwolnieniu (czyt. bez pracy) i co najważniejsze, jak przenoszę do stycznia będę miała młodsze dziecko, tzn, do szkoły pójdzie jak będzie miał 6,5 roku a nie 5,5 (tym samym przedłużę mu dzieciństwo). Ja urodziłam się na początku stycznia, a że /jako dziecko/ byłam wybitnie chętne i zdolna do szkoły, mama zastanawiała się czy mnie nie dać rok wcześniej. Nie zrobiła tego i uważam, że była to dobra decyzja.
Dobra, idę ten bigos robić, bo siedzę i was czytam zamiast brać się do roboty.

w aktualnie zaistnialej sytuacji - czytaj swieta na ktore tesciowa sprosila gosci!! - tez chce urodzic jak najpozniej /czyli 2 stycznia jak to obstawia moj gin :)/

Witam :tak:

Pytanko na poczatek - jak zachowuja sie Wasze nogi? Moje sa taaaaaaaaak ciezkie jak nigdy. Poprostu ciagam je za soba a nie chodze :eek:

Bylam wczoraj u lekarza ze swoja wysypka i mnie rozczulil :blink: Angielscy lekarze ogolni slyna ze swoich "zdolnosci" leczniczych ;-) a moj wczoraj jak zobaczyl moje pokropkowane nogi dlugo sie im przygladal mniej wiecej z taka mina :unsure: a nastepnie wzial encyklopedie zdrowia i zaczal w spisie tresci szukac "wysypka" (po ang oczywiscie). Jak nie wyczytal nic ciekawego odpalil internet...:happy2:

Kochana, ja spać nie mogę bo mnie tak rwie prawa noga... jak chodzę jest wszystko fajnie, jak się położę to 10 minut i zaczyna mi ją zrywać :dry:
no i co z tą wysypką wycudował lekarz?

reklama
ale mi się oczy zamykają, masakra... :dry::sorry2:

Cherie wstawaj:-) Bo w nocy nie bedziesz mogła spać.
Hm, juz po zajęciach na dziś- taki luźny dzionek na uczelni. Tylko ręka mnie boli od pisania notatek;-)
Oglądamy z mezem sejmową debatę na temat szczepionek i powiem Wam- MASAKRA!! Ci ludzie nie mają pojęcia o czym mówią. Z racji tego że ja jestem na medycynie a mój luby na biotechnologii to oboje mamy jako takie pojęcie o szczepionkach, zreszta na wykładach z mikrobiologii tez mamy ten temat poruszany. I ja bym sie nie zaszczepiła chociażby mi za to płacili. Nie chodzi nawet o ciążę ale ta szczepionka jest po prostu groźna, ukrywa się masę faktów, robi się wielkie halo i nakręca zyski koncernów farmaceutycznych. Ech, witki opadają.... Puste slogany i nierzetelne informacje. W takich momentach się cieszę że wybrałam taki kierunek studiów, nikt mi takich wkrętów nie będzie robił
Dobra, wyzyłam się;-) Już mi lepiej

Do góry