reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja moge tez polecic chusteczki dla dzidziusia z Biedronki
moja corcia od dluzszego czasu tylko takich uzywa i moim zdaniem sa super

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
laski poleccie mi jakas dobra salatke /obowiazkowo z majonezem!!/ bo w niedziele idziemy do znajomych i mam salatke zrobic 
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja wogole jak wchodze tam to go nie widze:-no:i nie wiem czemu?
a weszlas do katalogu "dokumenty" ??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ja chcę urodzić jak najpóźniej. Będę mogła zjeść w święta, dłużej będę na zwolnieniu (czyt. bez pracy) i co najważniejsze, jak przenoszę do stycznia będę miała młodsze dziecko, tzn, do szkoły pójdzie jak będzie miał 6,5 roku a nie 5,5 (tym samym przedłużę mu dzieciństwo). Ja urodziłam się na początku stycznia, a że /jako dziecko/ byłam wybitnie chętne i zdolna do szkoły, mama zastanawiała się czy mnie nie dać rok wcześniej. Nie zrobiła tego i uważam, że była to dobra decyzja.
Dobra, idę ten bigos robić, bo siedzę i was czytam zamiast brać się do roboty.
w aktualnie zaistnialej sytuacji - czytaj swieta na ktore tesciowa sprosila gosci!! - tez chce urodzic jak najpozniej /czyli 2 stycznia jak to obstawia moj gin
Chérie
Mama Danielka
laski poleccie mi jakas dobra salatke /obowiazkowo z majonezem!!/ bo w niedziele idziemy do znajomych i mam salatke zrobic![]()
kiedyś zamieszczałam przepis na sałatkę z kurczakiem, selerem, kukurydzą i jajkiem - jest pyszna i w sumie niedrogo wychodzi. zerknij jeśli chcesz.
Chérie
Mama Danielka
Witam
Pytanko na poczatek - jak zachowuja sie Wasze nogi? Moje sa taaaaaaaaak ciezkie jak nigdy. Poprostu ciagam je za soba a nie chodze
Bylam wczoraj u lekarza ze swoja wysypka i mnie rozczulilAngielscy lekarze ogolni slyna ze swoich "zdolnosci" leczniczych ;-) a moj wczoraj jak zobaczyl moje pokropkowane nogi dlugo sie im przygladal mniej wiecej z taka mina
a nastepnie wzial encyklopedie zdrowia i zaczal w spisie tresci szukac "wysypka" (po ang oczywiscie). Jak nie wyczytal nic ciekawego odpalil internet...
![]()
Kochana, ja spać nie mogę bo mnie tak rwie prawa noga... jak chodzę jest wszystko fajnie, jak się położę to 10 minut i zaczyna mi ją zrywać

no i co z tą wysypką wycudował lekarz?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kiedyś zamieszczałam przepis na sałatkę z kurczakiem, selerem, kukurydzą i jajkiem - jest pyszna i w sumie niedrogo wychodzi. zerknij jeśli chcesz.
seler w przypadku mojego meza chyba odpada ... ale przegladne caly nasz gotowany watek i moze cos mi w oko wpadnie !!
reklama
lajtway
Fanka BB :)
ale mi się oczy zamykają, masakra...![]()
Cherie wstawaj:-) Bo w nocy nie bedziesz mogła spać.
Hm, juz po zajęciach na dziś- taki luźny dzionek na uczelni. Tylko ręka mnie boli od pisania notatek;-)
Oglądamy z mezem sejmową debatę na temat szczepionek i powiem Wam- MASAKRA!! Ci ludzie nie mają pojęcia o czym mówią. Z racji tego że ja jestem na medycynie a mój luby na biotechnologii to oboje mamy jako takie pojęcie o szczepionkach, zreszta na wykładach z mikrobiologii tez mamy ten temat poruszany. I ja bym sie nie zaszczepiła chociażby mi za to płacili. Nie chodzi nawet o ciążę ale ta szczepionka jest po prostu groźna, ukrywa się masę faktów, robi się wielkie halo i nakręca zyski koncernów farmaceutycznych. Ech, witki opadają.... Puste slogany i nierzetelne informacje. W takich momentach się cieszę że wybrałam taki kierunek studiów, nikt mi takich wkrętów nie będzie robił
Dobra, wyzyłam się;-) Już mi lepiej