G
Georgina
Gość
Natalka dostanie po dupce. Gdzie byłaś jak Ciebie nie było!?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem te moje skurcze Braxtona troszkę bolą. Któraś też tak ma? Wiem, że im bliżej porodu tym większy ból takich skurczy. Na ogół mam bezbolesne, ale czasem dają o sobie znać w troszkę boleśniejszy sposób.
My uzgodniliśmy rodzinnie, że prezentów nie kupujemy bo Martynka będzie naszym rodzinnym prezentem gwiazdkowym:-)
pomagałam troszkę teściowej i nie miałam czasuNatalka dostanie po dupce. Gdzie byłaś jak Ciebie nie było!?
no właśnie chyba Jej się odwidziało bo brzuch jak wyskoko był tak jestOj Natalko, cudowne wieściMała extra waży, super, że taka rozwinięta, nic tylko pchać;D Brzuszek już nisko masz?