reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja już po pierożkach z serem mniam mniam. Wpakuje kiedys przepis na ciasto na pierogi-dużo próbowałam ale ten najszybszy i najłatwiejszy. Niedługo zrobię z kapustką i grzybami, a coooo :-):-):-) drzemeczka by się teraz przydała, więc, narazie :)

A ja latem sobie porobiłam i pomroziłam masę pierogów z jagodami, wczoraj miałam wielką ochote i zjadłam,pychotka! A przepisna ciasto to fakt- zwykły,prosty to i najsmaczniejszy:tak:

reklama
Cześć Dziewczynki!
Jak u nas ładnie słoneczko świeci:)
eliza80 super, że już jesteś w domu. Trzymam kciuki, abyś jak najdłużej wytrwała.
lajtway może faktycznie będzie u Was drobniutka dziewczynka:)
MamaStacha gratulacje dla męża.
karnitynka musi być dobrze z Tatą, życzę dużo sił do walki.
wika my też kupiliśmy materac gryka-pianka-kokos. A Ty może mieszkasz, gdzieś blisko babyfanta? Bo tam chyba można zamówić przez internet i odebrać na miejscu. Dobrze wnioskuję?
U mnie brat cioteczny zaklepał sobie karuzelę jako prezent. Kupił ją chyba ze 3 tygodnie temu:) Ale jeszcze jej nie widziałam.
A ja byłam dzisiaj robić wyniki, zobaczymy co tam ciekawego wyjdzie w morfologii i moczu.

ja już po pierożkach z serem mniam mniam. Wpakuje kiedys przepis na ciasto na pierogi-dużo próbowałam ale ten najszybszy i najłatwiejszy. Niedługo zrobię z kapustką i grzybami, a coooo :-):-):-) drzemeczka by się teraz przydała, więc, narazie :)

ooo JA POPROSZE TEN PRZEPIS bo JAK DAŁAS Na pizze to rewelka moj maz juz 3 raz ja bedzie robił w ten weekend no zwariował tak mu posmakowala hehhe normalnie prawie 3 raz w ciagu 2 tyg,, wariat ale jak mu sie chce to niech robi hehe chetnie zjem :-) a co do pieogow to wlasnie jak z ta pizza nie wychodza praktycznie wiec DAWAJ PRZEPIS to znow maz bedzie zadowolony heheh :-D

Byłam na zakupach i chciałam kupić kocyk taki gruby akrylowy i lipa- cena za takie małe coś 59 zł- tyle ile daliśmy za nasz duży koc akrylowy 2m na 1,80 m :szok:.
No cóż jednak po wyprawkę wybierzemy się albo do większego miasta albo do hurtowni, bo zbankrutujemy na tym wszystkim.
Z innych rzeczy to kupiłam majtki jednorazowe poporodowe (po 7 szt. pakowane), to chyba na szpital wystarczy, podkłady poporodowe Bella 10 szt. (w sumie pisze, że to są pieluchy dla dzieci, ale z tego co wyczytałam gdzieś, to właśnie dużo osób je poleca jako podkłady po porodzie), ceratka ochronna na materacyk do łóżeczka (można ją prać o dziwo) no i jeszcze jedną koszulę nocną do karmienia- to też do szpitala.
Też mam właśnie te z Belli podpaski - tak je nazywam co by odróżnić od podkładów na łóżko.

Cześć Dziewczynki!
Jak u nas ładnie słoneczko świeci:)
eliza80 super, że już jesteś w domu. Trzymam kciuki, abyś jak najdłużej wytrwała.
lajtway może faktycznie będzie u Was drobniutka dziewczynka:)
MamaStacha gratulacje dla męża.
karnitynka musi być dobrze z Tatą, życzę dużo sił do walki.
wika my też kupiliśmy materac gryka-pianka-kokos. A Ty może mieszkasz, gdzieś blisko babyfanta? Bo tam chyba można zamówić przez internet i odebrać na miejscu. Dobrze wnioskuję?
U mnie brat cioteczny zaklepał sobie karuzelę jako prezent. Kupił ją chyba ze 3 tygodnie temu:) Ale jeszcze jej nie widziałam.
A ja byłam dzisiaj robić wyniki, zobaczymy co tam ciekawego wyjdzie w morfologii i moczu.

tak kolo babyfantu .... ale nie kupowalam przez neta ide i o tak o kupuje odrazu :-)chyba ze nie bedzie to na lotnicza sie przejade bo tam tez jest babyfant A WIESZ MOZE CZY w tym babyfancie kolo mnie mozna placic karta?? bo zawsze gotowka placilam i nigdy nie pytalam

reklama
My już łóżeczko mamy od wczoraj, ciemne właśnie, do tego ''wyściółka'' oliwkowego kolorku z motywem księżycowo gwiazdkowym. Materac mam gryko kokos, wiecznie słyszę co innego który materac jest dobry, ale już za późno i zmieniać nie będę, he:-)

dodaj na cudenkach ... :-)

Do góry