reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

My już łóżeczko mamy od wczoraj, ciemne właśnie, do tego ''wyściółka'' oliwkowego kolorku z motywem księżycowo gwiazdkowym. Materac mam gryko kokos, wiecznie słyszę co innego który materac jest dobry, ale już za późno i zmieniać nie będę, he:-)

A który jest dobry? Jakie opinie słyszałyście? Podpytuję bo jeszcze nie mam.

reklama
a mi padl internet ;( chyba bede miala pod wieczor sporo do nadrabiania ... bo narazie testuje play onlline :) ale chce go zostawic na czas jak pojde do szpitala :)

widze ze elizka w domu !!! znaczy ze jeszcze troszke mala gabi poczeka :)

Zaraz muszę iść po synka , później na angielski, do casto, jakieś zakup spożywcze na weekend- nic nie mam i nie mam na nic ochoty ani pomysłu i jak wrócę to znowu z 50 stron naskrobiecie :tak::tak::tak:

wika ja robiłam zakupy na lotniczej (tutaj można płacić kartą) i o tym sklepie myślałam:) A drugi jest na budowlanej, tak? Ja zamawiałam łóżeczko telefonicznie przez sklep internetowy i powiem, że trochę zaoszczędziliśmy.
monia ja mam gryka-pianka-kokos i zobaczymy jak się sprawdzi.

A co to się Kochana stało, że w ogóle ta cała akcja się zaczęła?

po prostu te skurcze które sa normalne na tym etapie ciązy zaczely byc zbyt czeste a po chwili byly jeden po drugim...tak nagle, z godziny na godzine...Lekarz powiedzial,ze cale szczescie,ze przyjechalam odrazu do szpitala i skurcze nie przeobrazily sie jeszcze w te bolesne,porodowe bo wtedy ciezko byloby to zachamowac...Zreszta lezac na porodowce przewinelo sie wiele dziewczyn ,ktore przyjechaly z takimi juz bolesnymi, bo wczesniej myslaly ,ze to dziecko sie wypina i niestety nie udalo im sie tego zachamowac i rodzily a to w 32tc a to w 34tc...napatrzylam sie w tym szpitalu ,ze hej...
Przy przyjeciu lekarz wypytywal czy cos dzwigalam ,sprzatalam, chodzilam zbyt duzo...a ja nic z tych rzeczy nie robilam, bo juz od miesiaca bardzo sie oszczedzalam i w zasadzie prawie caly czas siedzialam w domu przed komputerem ..Takze na serio nie ma zartów...Sprzatanie i zakupy zostawcie komus innemu a i nad nerwami trzeba bardzo panować, bo to tez bardzo przyczynic sie moze do przedwczesnego porodu...

po prostu te skurcze które sa normalne na tym etapie ciązy zaczely byc zbyt czeste a po chwili byly jeden po drugim...tak nagle, z godziny na godzine...Lekarz powiedzial,ze cale szczescie,ze przyjechalam odrazu do szpitala i skurcze nie przeobrazily sie jeszcze w te bolesne,porodowe bo wtedy ciezko byloby to zachamowac...Zreszta lezac na porodowce przewinelo sie wiele dziewczyn ,ktore przyjechaly z takimi juz bolesnymi, bo wczesniej myslaly ,ze to dziecko sie wypina i niestety nie udalo im sie tego zachamowac i rodzily a to w 32tc a to w 34tc...napatrzylam sie w tym szpitalu ,ze hej...
Przy przyjeciu lekarz wypytywal czy cos dzwigalam ,sprzatalam, chodzilam zbyt duzo...a ja nic z tych rzeczy nie robilam, bo juz od miesiaca bardzo sie oszczedzalam i w zasadzie prawie caly czas siedzialam w domu przed komputerem ..Takze na serio nie ma zartów...Sprzatanie i zakupy zostawcie komus innemu a i nad nerwami trzeba bardzo panować, bo to tez bardzo przyczynic sie moze do przedwczesnego porodu...

A w jakim szpitalu leżałaś? Pytam, bo swoje pierwsze dziecko urodziłam w Warszawie na Żelaznej i mam straszny sentyment:-)

Wika- pierogi już są, to możesz podsunąć przepis facetowi-niech bierze wałek do ręki i do robotyy :p można z mięskiem, z kapustką i grzybciami, z serem, ruskie, z jagodami /najlepiej posypać jagody kisielem i wtedy nadziewać-to jak sie je to nie wypływają i nie robi się zupa z tego tylko fajnie się trzymają te jagody/. Zastanawiałam się dzisiaj czy by nie wepchać prażonych jabłek :D ale akurat mi starczyło sera. W przyszłym tygodniu kapuchą napcham :] mniam mniam :]

wika ja robiłam zakupy na lotniczej (tutaj można płacić kartą) i o tym sklepie myślałam:) A drugi jest na budowlanej, tak? Ja zamawiałam łóżeczko telefonicznie przez sklep internetowy i powiem, że trochę zaoszczędziliśmy.
monia ja mam gryka-pianka-kokos i zobaczymy jak się sprawdzi.

he a ja o sklepie kolo leclerca na zana :-)

Wika- pierogi już są, to możesz podsunąć przepis facetowi-niech bierze wałek do ręki i do robotyy :p można z mięskiem, z kapustką i grzybciami, z serem, ruskie, z jagodami /najlepiej posypać jagody kisielem i wtedy nadziewać-to jak sie je to nie wypływają i nie robi się zupa z tego tylko fajnie się trzymają te jagody/. Zastanawiałam się dzisiaj czy by nie wepchać prażonych jabłek :D ale akurat mi starczyło sera. W przyszłym tygodniu kapuchą napcham :] mniam mniam :]

dzieki juz przepisuje sobie :-)

kurde, mój znowu ma czkawke, dzisiaj to już trzeci raz chyba. Podobno w ten sposób że dzidzia uczy sie łykać i ssać. Niech się uczy :] tylko że to troche denerwujące hehe :rofl2::rofl:

reklama
Witam troche nadrobilam i cos niecos napisze.Zostalo jeszcze 10 stron ale potem bedzie za duzo
No, ale za 7 min powtórka Brzyduli- polubiłam ten serial, co prawda mogę nagrać, ale... słyszę, że już pranie wiruje, więc wywieszę, wstawię nowe, w tzw międzyczasie obejrzę film i pójdę spać :-) No i oczywiście przejrzę:-) forum

Ja ogladam codziennie Brzydule na necie z dziennym wyprzedzeniem:tak:polecam ta stronke
BrzydUla

Do góry