reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kupiłam ten nawilżacz za radą koleżanki:-) Jak mnie nie nawilży to uduszę:-D:-D Co do tv ja wogóle nie oglądam ale jakby się ktoś pytał to nie dlatego że mi odcieli:-)

reklama
Mam wyniki i są ogólnie ok co teraz czekać na poniedziałek:tak:
Witajcie! Pisałam już na cukrzycówkach, że ja dziś rano przeżyłam horror, coś ciężką mam tą ciążę. Jechałam na awaryjną wizytę u gina, bo myślałam, że mi chlupnęły wody..biorę luteinę i 3 dni pimafucin brałam, ale tyle wyleciało, że Boże jaki strach.. tyle tego nigdy nie było....i takiego chlup....ale lekarz uspokoił, że ta infekcja niestety się rozwinęła i coś jeszcze zapisał ale nie są to wody!!!
uff dobrze że to nie wody były:tak:
Witajcie tęskniłam za Wami, ale nie mogłam się tu pojawiać. Tym razem myślę że nic mi już nie stanie na przeszkodzie. Wczoraj byłam u lekarza i uprzejmie donoszę iż Filipek waży 1860:szok::szok::szok: I jest cały śliczny i zdrowy:-).
jaki duży synus rośnie:-)

A powiedzcie ile tak teraz nasze dzieciaczki tygodniowo przybieraja na wadze:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My za Tobą też:-) Kawał chłopa z tego twojego Filipka do czterech doleci jak nic:tak::-D
e_milcia: Yol_a gratuluję!! Kawał chłopa z Filipka :-D Cieszę się, że wszystko dobrze :*

Jednak czeka mnie cesarka to nich ma i 4 kilo:tak:;-)

a przez te dwa tygodnie zapomniałam jak się robi multicytaty

Dziękuję dziewczynki:) :tak: Patrysiu życzę, aby wszystko było ok.

Ostatnia edycja:
ja też jakoś na nic nie mam ochoty . zapomniałam rachunku za cyfrowy polsat opłacić i bede siedziec bez telewizji do poniedziałku :no: a teraz zrobiłam sobie wielgachny kubek kakao i lece coś na dvd obejrzeć,żeby czas zabić do przyjścia mojego z pracy :dry:
oj :sorry2:pociesz się że chociaż na BB będziesz mieć wiecej czasu :-D;-):tak:

Witajcie tęskniłam za Wami, ale nie mogłam się tu pojawiać. Tym razem myślę że nic mi już nie stanie na przeszkodzie. Wczoraj byłam u lekarza i uprzejmie donoszę iż Filipek waży 1860:szok::szok::szok: I jest cały śliczny i zdrowy:-).
ślicznie waży i co najważniejsze dobrze że zdrowiutki :tak:

Kupiłam ten nawilżacz za radą koleżanki:-) Jak mnie nie nawilży to uduszę:-D:-D Co do tv ja wogóle nie oglądam ale jakby się ktoś pytał to nie dlatego że mi odcieli:-)
ja mam naliżacz- jonizator latem to chodzi 24h a teraz to zacznę go włączać jak centralne będzie chodzić :tak:

Mam wyniki i są ogólnie ok co teraz czekać na poniedziałek:tak:

uff dobrze że to nie wody były:tak:

A powiedzcie ile tak teraz nasze dzieciaczki tygodniowo przybieraja na wadze:confused:
Patrysia dobrze że wyniki masz dobre :tak:

Ja już po wizycie......

No i jakoś tak mam doła...
Wynik morfologii zły - lekarz nawet powiedział że jest bardzo źle, od jakiegoś czasu spada ale teraz od ostatniej wizyty - za duży spadek. Zwiększył mi dawkę żelaza - sorbifer no i powiedział że nie poddajemy się chociaż czasu mało.....

Waga - dramat............ Od ostatniej wizyty +5 kg, czyli w sumie +10...........nie jem dużo ale podejrzewam, że słodycze (nawet w umiarkowanych ilościach i napoje gazowane) zrobiły swoje...............

Mały przekręcił się już główką w dół chociaż jeszcze 3 dni temu leżał w poprzek............Ale lekarz powiedział że już raczej tak zostanie bo duży z niego gość.......... Trochę napiera na szyjkę która się skróciła ale jeszcze nie ma dramatu....

A najgorsze, że miałam odebrać dzisiaj łóżeczko i pościelkę do łóżeczka i wózka ale okazało się że jednak łóżeczka nie ma i niewiadomo kiedy będzie..........czekam już 3 tydzień........tak się nastawiłam..........a tu lipa - nic innego mi się jakoś nie podoba a ostatecznie chyba będę musiała zdecydować się na coś innego...............

No i jeszcze ta niepewność - co do "gości" przyjadą czy nie.....???? Oby nie...........

Jakoś tak do kitu............

Ja już po wizycie......

No i jakoś tak mam doła...
Wynik morfologii zły - lekarz nawet powiedział że jest bardzo źle, od jakiegoś czasu spada ale teraz od ostatniej wizyty - za duży spadek. Zwiększył mi dawkę żelaza - sorbifer no i powiedział że nie poddajemy się chociaż czasu mało.....

Waga - dramat............ Od ostatniej wizyty +5 kg, czyli w sumie +10...........nie jem dużo ale podejrzewam, że słodycze (nawet w umiarkowanych ilościach i napoje gazowane) zrobiły swoje...............

Mały przekręcił się już główką w dół chociaż jeszcze 3 dni temu leżał w poprzek............Ale lekarz powiedział że już raczej tak zostanie bo duży z niego gość.......... Trochę napiera na szyjkę która się skróciła ale jeszcze nie ma dramatu....

A najgorsze, że miałam odebrać dzisiaj łóżeczko i pościelkę do łóżeczka i wózka ale okazało się że jednak łóżeczka nie ma i niewiadomo kiedy będzie..........czekam już 3 tydzień........tak się nastawiłam..........a tu lipa - nic innego mi się jakoś nie podoba a ostatecznie chyba będę musiała zdecydować się na coś innego...............

No i jeszcze ta niepewność - co do "gości" przyjadą czy nie.....???? Oby nie...........

Jakoś tak do kitu............
no za dobre wieści nie masz:sorry2:ale nie martw się morfologie da się ulepszyc ja w pierwszej ciąży pod koniec miałam 2 razy anemie brałam dodatkowo żelazo i witaminy elevit a wszystko się unormowało:tak:co do wagi eeee tam bedziemy po porodzie sie martwic dobre ćwiczonko dietka i tak bedzie zalecana bo karmić bedziemy(no chyba że nie bedziesz z piersi ale to i tak dietka)i wróci wszystko do normy;-)synek duży to tylko sie cieszyć:-)i ze główka odwrócony:-)no a co do łózeczka cierpliwości na pewno przyjdzie niedługo paczka:tak:a co do gości no tak tu nie pomoge:-p

reklama
Do góry