reklama
P
patrysia*
Gość
Mam wyniki i są ogólnie ok co teraz czekać na poniedziałek

A powiedzcie ile tak teraz nasze dzieciaczki tygodniowo przybieraja na wadze

uff dobrze że to nie wody byłyWitajcie! Pisałam już na cukrzycówkach, że ja dziś rano przeżyłam horror, coś ciężką mam tą ciążę. Jechałam na awaryjną wizytę u gina, bo myślałam, że mi chlupnęły wody..biorę luteinę i 3 dni pimafucin brałam, ale tyle wyleciało, że Boże jaki strach.. tyle tego nigdy nie było....i takiego chlup....ale lekarz uspokoił, że ta infekcja niestety się rozwinęła i coś jeszcze zapisał ale nie są to wody!!!

jaki duży synus rośnie:-)Witajcie tęskniłam za Wami, ale nie mogłam się tu pojawiać. Tym razem myślę że nic mi już nie stanie na przeszkodzie. Wczoraj byłam u lekarza i uprzejmie donoszę iż Filipek waży 1860I jest cały śliczny i zdrowy:-).
A powiedzcie ile tak teraz nasze dzieciaczki tygodniowo przybieraja na wadze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
e_milcia: Yol_a gratuluję!! Kawał chłopa z FilipkaMy za Tobą też:-) Kawał chłopa z tego twojego Filipka do czterech doleci jak nic![]()

Jednak czeka mnie cesarka to nich ma i 4 kilo

jaki duży synus rośnie:-)
a przez te dwa tygodnie zapomniałam jak się robi multicytaty
Dziękuję dziewczynki

Ostatnia edycja:
ojja też jakoś na nic nie mam ochoty . zapomniałam rachunku za cyfrowy polsat opłacić i bede siedziec bez telewizji do poniedziałkua teraz zrobiłam sobie wielgachny kubek kakao i lece coś na dvd obejrzeć,żeby czas zabić do przyjścia mojego z pracy
![]()

ślicznie waży i co najważniejsze dobrze że zdrowiutkiWitajcie tęskniłam za Wami, ale nie mogłam się tu pojawiać. Tym razem myślę że nic mi już nie stanie na przeszkodzie. Wczoraj byłam u lekarza i uprzejmie donoszę iż Filipek waży 1860I jest cały śliczny i zdrowy:-).

ja mam naliżacz- jonizator latem to chodzi 24h a teraz to zacznę go włączać jak centralne będzie chodzićKupiłam ten nawilżacz za radą koleżanki:-) Jak mnie nie nawilży to uduszęCo do tv ja wogóle nie oglądam ale jakby się ktoś pytał to nie dlatego że mi odcieli:-)

Patrysia dobrze że wyniki masz dobreMam wyniki i są ogólnie ok co teraz czekać na poniedziałek
uff dobrze że to nie wody były
jaki duży synus rośnie:-)
A powiedzcie ile tak teraz nasze dzieciaczki tygodniowo przybieraja na wadze![]()

Kaja_10
Fanka BB :)
Dziewczyny mnie znow opryszczka zaczęła wyskakiwać - na szczęście szybko zadziałałam homeopatią.
Znalazłam super poradnik Grypa, przeziębienie i homeopatia
Portal Farmaceutyczno - Medyczny
Polecam, bezpieczna dla nas i skuteczna! Nie bierzcie tych antybiotyków tyle
Znalazłam super poradnik Grypa, przeziębienie i homeopatia
Portal Farmaceutyczno - Medyczny
Polecam, bezpieczna dla nas i skuteczna! Nie bierzcie tych antybiotyków tyle

Ja już po wizycie......
No i jakoś tak mam doła...
Wynik morfologii zły - lekarz nawet powiedział że jest bardzo źle, od jakiegoś czasu spada ale teraz od ostatniej wizyty - za duży spadek. Zwiększył mi dawkę żelaza - sorbifer no i powiedział że nie poddajemy się chociaż czasu mało.....
Waga - dramat............ Od ostatniej wizyty +5 kg, czyli w sumie +10...........nie jem dużo ale podejrzewam, że słodycze (nawet w umiarkowanych ilościach i napoje gazowane) zrobiły swoje...............
Mały przekręcił się już główką w dół chociaż jeszcze 3 dni temu leżał w poprzek............Ale lekarz powiedział że już raczej tak zostanie bo duży z niego gość.......... Trochę napiera na szyjkę która się skróciła ale jeszcze nie ma dramatu....
A najgorsze, że miałam odebrać dzisiaj łóżeczko i pościelkę do łóżeczka i wózka ale okazało się że jednak łóżeczka nie ma i niewiadomo kiedy będzie..........czekam już 3 tydzień........tak się nastawiłam..........a tu lipa - nic innego mi się jakoś nie podoba a ostatecznie chyba będę musiała zdecydować się na coś innego...............
No i jeszcze ta niepewność - co do "gości" przyjadą czy nie.....???? Oby nie...........
Jakoś tak do kitu............
Wynik morfologii zły - lekarz nawet powiedział że jest bardzo źle, od jakiegoś czasu spada ale teraz od ostatniej wizyty - za duży spadek. Zwiększył mi dawkę żelaza - sorbifer no i powiedział że nie poddajemy się chociaż czasu mało.....
Waga - dramat............ Od ostatniej wizyty +5 kg, czyli w sumie +10...........nie jem dużo ale podejrzewam, że słodycze (nawet w umiarkowanych ilościach i napoje gazowane) zrobiły swoje...............
Mały przekręcił się już główką w dół chociaż jeszcze 3 dni temu leżał w poprzek............Ale lekarz powiedział że już raczej tak zostanie bo duży z niego gość.......... Trochę napiera na szyjkę która się skróciła ale jeszcze nie ma dramatu....
A najgorsze, że miałam odebrać dzisiaj łóżeczko i pościelkę do łóżeczka i wózka ale okazało się że jednak łóżeczka nie ma i niewiadomo kiedy będzie..........czekam już 3 tydzień........tak się nastawiłam..........a tu lipa - nic innego mi się jakoś nie podoba a ostatecznie chyba będę musiała zdecydować się na coś innego...............
No i jeszcze ta niepewność - co do "gości" przyjadą czy nie.....???? Oby nie...........
P
patrysia*
Gość
no za dobre wieści nie maszJa już po wizycie......

reklama
jola.24
Fanka BB :)
Asiowo Dobra robota na styczniowych mamusiach, wszystko czytelnie i przejzyscie:-)