Zdrowka dla taty !Witam laseczki wczoraj sie nie odzywalam bo mialam ciezki dzien tata znow na chemie przyjechal i jest z nim zle wazy tylko 55 kg i nie moze jesc bo mu sie w ranie na szyi zrobila dziura i jedzenie wylatuje jakis zabieg maja mu zrobic ale to pod narkoza i sie boimy bo to ryzyko dola mam na codzien staram sie o tym nie myslec ale jak go wczoraj zobaczylam to mi sie wszystkiego odechcialo
Zaraz zrobie jakis obiadek i bede jechac do taty jeszcze jakas jestem przeziebiona wczoraj czosnek poszedl w ruch.
NO ale jestem na biezaco z wami bo czytalam ale nie mialam natchnienia nic pisac. Porobilam wczoraj tez troszke zakupow w lumpku dla tego mojego szkraba bo w rozowym nie bedzie chodzil moj maly wilczek.
Jezeli chodzi o pasy to mi tez bylo niewygodnie i kupilam sobie z necika takie jakby pas czy adapter to o czym Mea wspominala no i jestem bardzo zadowolona na gorze pasy zapiete normalnie a na dole sa tak przesuniete ze leza na biodrach i mocno trzymaja brzuszek nie ma z nimi stycznosci super sprawa i czuje sie psychicznie bezpiecznie jak jezdze.
reklama
Tez nad ta karuzelka sie zastanawiam i jest ona w liscie prezentow gwiazdkowych dla Fifiego:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jeszcze widziałam te karuzelki do łóżeczka z projektorem i własnie zastanawiam sie czy juz zamawiac czy nie...
np cos takiego:
Karuzela KARUZELKA z PROJEKTOREM i muzyką -kurier (796036016) - Aukcje internetowe Allegro
U mnie tez jest ten problem :-(nie wiem czemu jak zmienilam suwaczka na inny wzór to nie ma teraz zdj usg obok...
JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHAMY !która z dziewczyn napisala kiedys odnosnie tych albumow z gerberka ze przyslali jej odpowiedz ze nie przysla jej ale dostanie ten album w szpitalu?????

Ja chyba se dzisiaj trzasne nalesniczki oooooo !!!! Maly sie ucieszy( fif) !Ja to mam smaka na naleśniki. Ale z racji, że Mój już w pracy to mam od wczoraj udka z kurczaka w ostrej panierce, do tego zrobię sałatkę, ziemniaki i obiad z głowy:-)

Trzymaj sie kobieto jeszcze troszke dasz rade !!!!!!!Hej dziewczynki. Wpadam do was na chwilke nawet nie marzę by nadrobic bo podobno tesknicie;-)
Eh u mnie nie ciekawie, jadę na maxymalnych dawkach lekow i nie dosc ze zle sie po nich czuje i organizm szwankowac zaczyna to jeszcze powoli przestaja byc skuteczne - wieczorne skurcze sa na porzadku dziennym i caly czas z mezem zyjemy w pogotowiu porodowym:-(
Mialam na nich w domu wytrzymac do 18 listopada i potem w miare bezpiecznie moglabym zaczac rodzic , ale rozmawiałam z lekarzem i w ten poniedziałek idę do szpitala z nadzieja ze jeszcze tam troche wytrzymam albo bedzie decyzja o odstawieniu lekow i porodzie.
Strasznie się tego wszystkiego boję bo mała infekcje cytomegalia przechodziła i jest słabsza od calkiem zdrowych dzieci i powiklania moga byc zwlaszcza jesli bedzie wczesniakiem. Co dzień się modlę zeby jeszcze kolejny dzień móc wytrzymac ale nie wiem jak bedzie:--(trzymajcie za nas mocno kciuki, mam nadzieje ze wszysko bedzie dobrze. Pocieszam się tylko tym że Jutki dziewczynki zdrowe i ladnie rosną.
całuje was wszystkie bardzo mocno i oszczedzajcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny
Mama Stacha
&Franka&Janka
nie kazde dziecko lubi grajace zabawki ... moja chrzesnica laura do dzis sie takich zabawek boi ... moze lepiej najpierw przetestowac na czyms mniejszym jak dziecko sie zachowa z takimi zabawkami !!
. . . i nie każdy rodzic lubi grające zabawki :-) jak Stasiek miał pierwsze urodziny to modliłam się, żeby nie dostał już więcej zabawek z dźwiękiem, szału można od nich dostać, ciągle jakaś inna melodyjka lub odgłos

Witam się z rana,
pochwaliłam się wczoraj, że się wysypiam ostatnio no i się nie wyspałam dziś :-(
Spaliśmy co prawda ze Stasiem, bo znajomi nocowali na jego łóżku, ale odwróciłam się tyłem, żeby mnie nie kopnął a i tak nie mogłam spać spokojnie. Małżonek też, adrenalinka chyba mu ciągle buzuje po egzaminie :-) Już wstał i poleciał na zakupy, więc liczę na śniadanko "do łóżka".
No i doszłam do wniosku, że starzeję się szybko. Wczoraj bez żalu wyszłam wcześnie z imprezy, piwo bezalkoholowe mi nie smakowało i byłam oburzona bo jubilat był całkowicie nieprzygotowany i nic dobrego na stole nie było, a żeby wogóle były kanapki a nie tylko chipsy to musiałam je sama zrobić.
nowamagdak
Fanka BB :)
Dzień Dobry. Spać nie możecie w wikend ?
ja pałaszuję śniadanko, a później...sprzątanie, prasowanie, jeszcze pranie wstawie, schabik zapeklować, zupka pomodorowa dziś z ryżem i pizze trzasne, jutro rosiół :-) jeszcze mam wiadro jabłek do usmażenia do słoików.. może w międzyczasie dam radę chwilkę pobyć w pozycji leżącej, bo mi spojenie daje po kości :/ miłej sobotki!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no pewnie
wszystko mogę wymienic.. mam w domu tylko pościel tzn u mamy..
a lozeczko i materac są w sklepie i odbierac bedziemy to jak ja bd w szpitalu znaczy sie bartek z moją mamą odbierze
babeczki są miłe i powiedziały że nie ma problemu
myslalam ze lozeczko wezmiemy RADEK bo ma taki ładny przód i tył, ale jak pomyslalam to z przodu łóżeczko dosuniete do sciany bedzie a z tylu przy łóżeczko stac bedzie szafka wiec i tak i tak nic z tego ne bedzie widac.. wiec se wzielismy proste łóżeczko ..![]()
taka sugestia - przywiezcie to wczesniej poskladajcie i niech sie wywietrzy !! bo bedzie smierdzialo nowoscia !!!!
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja chyba se dzisiaj trzasne nalesniczki oooooo !!!! Maly sie ucieszy( fif) !Ten troszke wiekszy ( patryk ) tez A i mamusia bedzie zadowolona
Pozniej jak Jarek worci bedzie drugie - of kors miecho !!!!
ja mam obiad z wczoraj ale jakos nie mam ni cholery ochoty na te mielone co tesciowa zrobila ... no ale nie wyrzuce przeciez!!