reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam laseczki wczoraj sie nie odzywalam bo mialam ciezki dzien tata znow na chemie przyjechal i jest z nim zle wazy tylko 55 kg i nie moze jesc bo mu sie w ranie na szyi zrobila dziura i jedzenie wylatuje jakis zabieg maja mu zrobic ale to pod narkoza i sie boimy bo to ryzyko dola mam na codzien staram sie o tym nie myslec ale jak go wczoraj zobaczylam to mi sie wszystkiego odechcialo:(
Zaraz zrobie jakis obiadek i bede jechac do taty jeszcze jakas jestem przeziebiona wczoraj czosnek poszedl w ruch.
NO ale jestem na biezaco z wami bo czytalam ale nie mialam natchnienia nic pisac. Porobilam wczoraj tez troszke zakupow w lumpku dla tego mojego szkraba bo w rozowym nie bedzie chodzil moj maly wilczek.
Jezeli chodzi o pasy to mi tez bylo niewygodnie i kupilam sobie z necika takie jakby pas czy adapter to o czym Mea wspominala no i jestem bardzo zadowolona na gorze pasy zapiete normalnie a na dole sa tak przesuniete ze leza na biodrach i mocno trzymaja brzuszek nie ma z nimi stycznosci super sprawa i czuje sie psychicznie bezpiecznie jak jezdze.
Zdrowka dla taty !

reklama
Ja to mam smaka na naleśniki. Ale z racji, że Mój już w pracy to mam od wczoraj udka z kurczaka w ostrej panierce, do tego zrobię sałatkę, ziemniaki i obiad z głowy:-)
Ja chyba se dzisiaj trzasne nalesniczki oooooo !!!! Maly sie ucieszy( fif) !:-D Ten troszke wiekszy ( patryk ) tez A i mamusia bedzie zadowolona :) Pozniej jak Jarek worci bedzie drugie - of kors miecho !!!!

Hej dziewczynki. Wpadam do was na chwilke nawet nie marzę by nadrobic bo podobno tesknicie;-)
Eh u mnie nie ciekawie, jadę na maxymalnych dawkach lekow i nie dosc ze zle sie po nich czuje i organizm szwankowac zaczyna to jeszcze powoli przestaja byc skuteczne - wieczorne skurcze sa na porzadku dziennym i caly czas z mezem zyjemy w pogotowiu porodowym:-(
Mialam na nich w domu wytrzymac do 18 listopada i potem w miare bezpiecznie moglabym zaczac rodzic , ale rozmawiałam z lekarzem i w ten poniedziałek idę do szpitala z nadzieja ze jeszcze tam troche wytrzymam albo bedzie decyzja o odstawieniu lekow i porodzie.
Strasznie się tego wszystkiego boję bo mała infekcje cytomegalia przechodziła i jest słabsza od calkiem zdrowych dzieci i powiklania moga byc zwlaszcza jesli bedzie wczesniakiem. Co dzień się modlę zeby jeszcze kolejny dzień móc wytrzymac ale nie wiem jak bedzie:-:)-(trzymajcie za nas mocno kciuki, mam nadzieje ze wszysko bedzie dobrze. Pocieszam się tylko tym że Jutki dziewczynki zdrowe i ladnie rosną.
całuje was wszystkie bardzo mocno i oszczedzajcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny:tak:
Trzymaj sie kobieto jeszcze troszke dasz rade !!!!!!!

nie kazde dziecko lubi grajace zabawki ... moja chrzesnica laura do dzis sie takich zabawek boi ... moze lepiej najpierw przetestowac na czyms mniejszym jak dziecko sie zachowa z takimi zabawkami !!

. . . i nie każdy rodzic lubi grające zabawki :-) jak Stasiek miał pierwsze urodziny to modliłam się, żeby nie dostał już więcej zabawek z dźwiękiem, szału można od nich dostać, ciągle jakaś inna melodyjka lub odgłos :szok:

Witam się z rana,
pochwaliłam się wczoraj, że się wysypiam ostatnio no i się nie wyspałam dziś :-(
Spaliśmy co prawda ze Stasiem, bo znajomi nocowali na jego łóżku, ale odwróciłam się tyłem, żeby mnie nie kopnął a i tak nie mogłam spać spokojnie. Małżonek też, adrenalinka chyba mu ciągle buzuje po egzaminie :-) Już wstał i poleciał na zakupy, więc liczę na śniadanko "do łóżka".
No i doszłam do wniosku, że starzeję się szybko. Wczoraj bez żalu wyszłam wcześnie z imprezy, piwo bezalkoholowe mi nie smakowało i byłam oburzona bo jubilat był całkowicie nieprzygotowany i nic dobrego na stole nie było, a żeby wogóle były kanapki a nie tylko chipsy to musiałam je sama zrobić.

Dzień Dobry. Spać nie możecie w wikend ? :p ja pałaszuję śniadanko, a później...sprzątanie, prasowanie, jeszcze pranie wstawie, schabik zapeklować, zupka pomodorowa dziś z ryżem i pizze trzasne, jutro rosiół :-) jeszcze mam wiadro jabłek do usmażenia do słoików.. może w międzyczasie dam radę chwilkę pobyć w pozycji leżącej, bo mi spojenie daje po kości :/ miłej sobotki!

no pewnie :)
wszystko mogę wymienic.. mam w domu tylko pościel tzn u mamy..
a lozeczko i materac są w sklepie i odbierac bedziemy to jak ja bd w szpitalu znaczy sie bartek z moją mamą odbierze :p
babeczki są miłe i powiedziały że nie ma problemu :-D

myslalam ze lozeczko wezmiemy RADEK bo ma taki ładny przód i tył, ale jak pomyslalam to z przodu łóżeczko dosuniete do sciany bedzie a z tylu przy łóżeczko stac bedzie szafka wiec i tak i tak nic z tego ne bedzie widac.. wiec se wzielismy proste łóżeczko .. :)

taka sugestia - przywiezcie to wczesniej poskladajcie i niech sie wywietrzy !! bo bedzie smierdzialo nowoscia !!!!

reklama
Ja chyba se dzisiaj trzasne nalesniczki oooooo !!!! Maly sie ucieszy( fif) !:-D Ten troszke wiekszy ( patryk ) tez A i mamusia bedzie zadowolona :) Pozniej jak Jarek worci bedzie drugie - of kors miecho !!!!

ja mam obiad z wczoraj ale jakos nie mam ni cholery ochoty na te mielone co tesciowa zrobila ... no ale nie wyrzuce przeciez!!

Do góry