reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam poranie - całą noc bolał mnie brzuchol, wzięłam nospę, ale nic nie pomogło
zasnęłam późno i teraz czuję się jak nadepnięty kartofel:eek:
zwłaszcza, że zaraz jedziemy do dziadków M do Nowej Rudy:sorry: - tak bardzo mi się nie chceeeeeeeeee:dry::dry::dry::dry::dry:

pozdrawiam brzuchatki;-)

Witam i ja.
U mnie nocka w miare spokojna ale tez sie przewracałam z boku na bok jak niewiem co. Tez trza cos dzisiaj robic....a znajac zycie to pewnie bede siedziała w domu. Moze wytargam K na spacer oczywiscie jezeli bedzie sie mu chcialo, a różnie z tym bywa. Ide jeszcze troszke polezec taaaaakie nudy z samego sana ze szok.
Miłej niedzieli Kochane :tak::-):-):-):-):-):-)

Witam was marcóweczki w niedzielny poranek i życze miłego dzionka :-)
My z mężem jedziemy dzisiaj do rodziców na obiadek więc teraz moge jeszcze troche poleniuchowć :tak:

zasnęłam dziś po 5 rano a już po 7 pierwszy raz się obudziłam, natomiast o 9 koniec snu, tragedia, nienawidzę jak nie można spać w nocy to takie męczące.

A ma myślałam, ze się dzisiaj nie podniosę. Tak bardzo bolą mnie plecy, że dosłownie ryczeć mi się chce :-( Aż na brzuchol promieniuje i nie wiem co ze sobą zrobić :-(

Witam:)
Widzę że u niektórych humorki nie za wesołe. Ja zawsze na poprawe humorki jem cos słodkiego. Teraz właśnie piję sobie kawkę i jem sękacza. A na obiad ide do teściowej, ale mój M bedzie dopiero po 16, więc prawie sama cały dzień spędze.
Ja wczoraj poszłam spać o 1.30 w nocy!!! Dawno się tak późno nie położyłam spać . Oglądałąm "Jaja w tropikach", nawet chwilami był smieszny:)

hej hej dziewczyny :-)
sciskam kobietki z gorszymi humorami..

ja tez juz wsciekla jestem... moj Karol mysli, ze jak ma weekend wolny od pracy to moze go calego przespac.. jest juz po 12 a on nie zamierza jeszcze wstac... Wczoraj sila go zwaliłam z łóżka o 12. ehh faceci... :tak:

reklama
Co ja bym dała żeby się powylegiwać przez cały dzień w łóżku!!!

Miłego dnia Wam życzę i pożegnania sie z choróbskami i bólami!

Do góry