D
daffodill
Gość
Juz wrocilam z labolatorium jeju ale mnie kujneła az do tej pory czuje czasem sie postaraja i luzik jak tylko sie wyjdzie a ta jakos sie nie starała i tylko reka boli no nic ide sie polozyc na troche bo jeszcze chora:-( ale pani w szatni powiedziala mi ze ale ładnie pani wyglada kiedy pani rodzi mowie jej ze w grudniu 17 a ona juz w grudniu ? jej ale dobrze pani wyglada i pewnie chlopczyk ,.. ? ja mowie ze tak chlopczyk a ona no widac z daleka
hehe z kad one to widza ?? hehe
i tez sie nie moge doczekac jej strasznie.......... tymbardziej ze moj brat ma juz swojego dzidziusia od tygodnia ajak sie patrzy na takie malenstwo to jeszcze bardziej nie mozna sie doczekac swoejgo no ale juz niedlugo :-)
widzą to po wygladzie. kobiety spodziewajace sie chlopca przewaznie choc nie zawsze wygladaja na bardziej wypoczete ładne kolorki na twarzy, nieskazitelna skora i ogolnie bije od niej zycie. u mnie od razu wszyscy wiedzieli ze bedzie dziewczynka... jakos super ciemnej karnacji nie mam ale na poczatku wygladalam jak trupek taka biala i jakies czerwone plamki na twarzy teraz juz troche lepiej nie jestem taka blada, mnostwo wypryskow mi wyskakiwalo i ogolnie bylo widac zmeczenie i to jak mala kradnie mi urode. do tego tez inaczej tyje sie. No ale jak juz pisalam nie w kazdym przypadku sie to sprawdza.
co do dzidzi to ja tez cierpie z tego powodu z tym ze moj brat ma juz 5miesiecznego lobuziaka ktorego codziennie odwiedzam i wczuwam sie w role bo bardzo mi to pomaga upewnia mnie a pozatym kocham bardzo tego szkraba i chce juz swoje wziac na raczki. najlepsze jest to ze kacper wszystkich juz osikał to drugie tez zrobil, bardzo czesto mojej mamie uleje na twarz mleczko jak go za bardzo wytarmosi a mu sie wszystko jeszcze w zoladku nie poukladalo a mi nigdy jeszcze zadnego takiego psikusa nie zrobil. Chyba naprawde mnie kocha i wie komu robic balagan a komu nie.