reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Czesc laseczki ja tez juz wstalam z godzinke temu zjadlam sniadanie troche Was nadrobilam i siedze sobie ogladam tvn pogoda u mnie okropna od rana pada deszcz zaraz trzeba ruszyc tylek i sie wykapac. Ostatnimi dniami ciagle gdzies latalam zalatwialam ze dzis chyba sie nigdzie nie ruszam no moze tylko do apteki po zurawine bo mi sie skonczyla i bede lezec plackiem taki mam plan hehe. Wygralam wczoraj fajny kombinezonik na allegro bo jeden mam ale taki malenki ze dlugo go maly nie ponosi a ten jest do 6 mies wiec akurat :)

reklama
Ja z uroda to mialam roznie na poczatku wygladalam kiepsko tzn wysypywalo mnie i nie podobalam sie sobie ale pozniej jakos oczywiscie nie patrzac na te kg bo to inna historia mialam spoko cere i jakos tak sie czulam calkiem dobrze i do tej pory jest ok brzuch to ja mam w gole smieszny wlasnie taki spiczasty na gorze a u dolu sie splaszcza:)Nie wiem gdzie sie tzam ta glowa miesci bo wydaje sie ze wszystko jest na gorze a tam tylko nozki.

mam ten sam plan.. :) oczywiscie wszystko po połogu zaczne wdrażać w życie.. :)
tylko nie wiem czy tak zdrowo bedzie biegac jak karmic bedziemy?

no ja zobacze jak sie bede czula i brzuszki czytalam ze w miare sil mozna zaczac po miesiacu no ale z bieganiem to sie wstrzymam do wizyty u lekarza bo nie chce sobie klopotow zadnych narobic. to bedziemy biegac razem na odleglosc:-)

Hej hej Mea:) Kurde tak sie zastanawiam jak ozdobic pokoj maluszka bo dywanik mam pomaranczowo brzoswiniowy i sciany tez tylko troszke jasniejsze nie wiem czy dac na nie jakies naklejki czy jakis bord a moze jeszcze cos innego hmm nie mam weny

no ja zobacze jak sie bede czula i brzuszki czytalam ze w miare sil mozna zaczac po miesiacu no ale z bieganiem to sie wstrzymam do wizyty u lekarza bo nie chce sobie klopotow zadnych narobic. to bedziemy biegac razem na odleglosc:-)
Ja mam zamiar tez cwiczyc na pewno brzuszki troche cwiczen z hantlami no i przede wszystkim orbitrek ktory stoi bidny uzyty od zakupu 5 razy:) W dzien dobry tvn mowili ze na silke mozna chodzic od 6-7 tygodnia ale skonsultuje sie tez z lekarzem poza tym chyba to kwestia indywidualna jak ze wszystkim kazdy dochodzi do siebie inaczej.

witam sie poniedziałkowo..
miałam ciężki łikend ..
ale podołałam..
co gorsza trzem moim kuzynkom śniło się że urodziłam :O
a moj skarbek strasznie nisko sie usadowił.. bo jak kopie w dole to mam wrazenie ze zaraz bedzie juz na finishu..
a do lekarza za niecałe 2 tyg.. dopiero.. :(

hehe to ja jestem 4 :) mi sie snilo ze rodzilysmy razem z allitka ale w wodzislawiu !!! i tam bylo niebiesko i my sie obrazilysmy ze nasze dziewczynki sie urodza w niebieskiej sali !!! i protestowalysmy ze chcemy na zolta !! i zeby nas zabrali z wodzislawia bo zolta jest gdzie indziej !!! wogole scenka fajna jak sie w 3 ciezarne klocilysmy z poloznymi a te nam probowaly wytlumaczyc racjonalnie cos a mysmy tylko wrzeszczaly ze nie bedziemy ich sluchac bo wiemy lepiej :) i potem ty jeszcze dzownilas do Aski i sie skarzylas ze nas nie sluchaja i ze jest nam zle :) ale ostatecznie nie pamietam czym to sie skonczylo :)

Ja mam zamiar tez cwiczyc na pewno brzuszki troche cwiczen z hantlami no i przede wszystkim orbitrek ktory stoi bidny uzyty od zakupu 5 razy:) W dzien dobry tvn mowili ze na silke mozna chodzic od 6-7 tygodnia ale skonsultuje sie tez z lekarzem poza tym chyba to kwestia indywidualna jak ze wszystkim kazdy dochodzi do siebie inaczej.

to jeszcze potem zalezy czy sie rodzi SN czy CC ... bo przy cesarce to napewno dluzej nei mozna cwiczyc !! ja na poczatek chce po domu chodzic w pasie neoprenowym - swietnie spala nadmiary tluszczyku, ujedrnia skore i pomaga w walczeniu z rozstepami !!!

Cześć dziewczyny,
ja dziś zaspałam troszkę i teraz nic mi się nie chce. Usiadłam żeby was nadrobić i przysypiam, nawet nie chce mi się wstać z fotela żeby śniadanie zjeść. A plany jak zwykle mam ambitne, tym bardziej, że wczoraj się ściełam z M. Wg niego ja tylko siedzę przed tv z laptopem na kolanach. No szczyt. Dom się sam sprząta, dziecko się sobą samo zajmuje i wogóle.
Z tymi ćwiczeniami to też bym chciała, ale ja do takich rzeczy to zawsze leń byłam, a już z wiekiem to tym bardziej, więc nic sobie nie obiecuję.
A porody listopadówek mają na wątku "Jak przychodziły na świat nasze maleństwa".

Mea a co to za pas?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny,
ja dziś zaspałam troszkę i teraz nic mi się nie chce. Usiadłam żeby was nadrobić i przysypiam, nawet nie chce mi się wstać z fotela żeby śniadanie zjeść. A plany jak zwykle mam ambitne, tym bardziej, że wczoraj się ściełam z M. Wg niego ja tylko siedzę przed tv z laptopem na kolanach. No szczyt. Dom się sam sprząta, dziecko się sobą samo zajmuje i wogóle.
Z tymi ćwiczeniami to też bym chciała, ale ja do takich rzeczy to zawsze leń byłam, a już z wiekiem to tym bardziej, więc nic sobie nie obiecuję.
A porody listopadówek mają na wątku "Jak przychodziły na świat nasze maleństwa".

moj dla odmiany na mnie warczy jak NIE LEZE !!! ale z drugiej strony jak mu powiem zeby cos zrobil to slysze "ja juz ci pomoge sie podniesc :)"

ide dosprzatac kuchnie po sniadaniu i zaraz zapodaje sobie fotelik :)

Do góry