nowamagdak
Fanka BB :)
ja tam wole zadzwonić zawsze. Raz rezerwowałam przez neta i dziwnie im zniknęła ta rezerwacja.. :]To nie mogłaś przez neta zarezerwować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam wole zadzwonić zawsze. Raz rezerwowałam przez neta i dziwnie im zniknęła ta rezerwacja.. :]To nie mogłaś przez neta zarezerwować?
To nie mogłaś przez neta zarezerwować?
ja tam wole zadzwonić zawsze. Raz rezerwowałam przez neta i dziwnie im zniknęła ta rezerwacja.. :]
u mnie w CC i Multi jest w cholere miejsc to sobie cos pozniej zarezerwuje![]()
Strasznie jestem ciekawa jak oni sprawdzaja, ze wody moga odejsc w kadej chwiliHej:-)ja juz po sniadanku i zaraz sie bede szykowala na zakupymusze sobie kupic wkoncu jakies kozaczki bo normalnie w tamte sie juz nie mieszcze
jakies łydki mi sie grube zrobily i ledwo je zapinam.
Jestem tez zmartiona bo cisnienie mimo tabletki nie spada a powiedzialabym ze idzie w gore:-(z kazdym dniem jest coraz wieksze,ciekawe co gin na to powie,pewnie zwiekszy dawke.Wczoraj mialam 139/85 wiec nie bedzie zadowolony szczegolnie tym drugim
Wczoraj gadalam tez z bratem i u bratowej dzidzia ulozyla sie poprzecznie i polozna powiedziala jej ze moga jej w kazdej chwili wody odejsc,ma niezlego stracha teraz.Oczywiscie to stwierdzila po macanku brzuszka bo tam usg to swietosc.
U mnie sie to sprawdzilopodobniez dziewczynkiu zabieraja urode mamie
ja w pierwszej wygladalam tragicznie
opuchnieta jak balon,plamy i wogole
az patrzec nie moglam na siebie a teraz jest nawet ok
wiec u mnie sie ta teoria sprawdzila.
a tatus sie do przytulania nie nadaje ?? wczoraj chlopaki opowiadali ze dostali maluszki po cesarkach jeszcze zanim dziewczyny wyjechaly z sali !!!
W koncu sie wykapalam wlaczylam pranie i zjadlam bananka dzis nic nie robie na obiad jakas objedzona jestem bo z moim ciagle cos szamiemy a teraz zrobie sobie tydzien lekkostrawny mam pomidorowke z wczoraj skocze tylko po 2 bulki i tyle. Tez bym sobie poszla do kina mielismy isc no ale sama nie pojde a moj T na kursie to moze w przyszlym tygodniu. Jezeli chodzi o choroby to odkad jestesmy to moj skarb nie byl nai razu chory odpukac tylko np zaczynala mu sie niby choroba dalam mu paracetamol albo aspiryne plus herbate wszystko z checia wzial z pochwala ze dbam o niego i za 2 godziny czul sie dobrze haha ale przez te 2 godziny namarudzil sie tak jak ja podczas calej choroby to niech juz lepiej nie chorujeDDDDDD
Plany na dzien dzisiejszy to rutynowe pranko, zostalo mu pol godzinki, pakowanie torby do szpitala (wreszcie, bo jutro koniec 36 tyg. i moja ciaza donoszona)