reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

nie plakaj asko nie plakaj !!! ja tez ide do szpitala na badania i jakos to bede musiala przetrwac !! /a laptopa nie masz przypadkiem ?? bo wiesz play na karte i jechane :)/ w razie zawsze mozesz pisac smsy a ja ci bede streszczac co tu sie dzieje na forum :) przezyjesz :)
Of kors bede pisac bo co innego bede robic ahahhah !
Zanudze sie ! I zjesc nie bede mogla tak jak w domu :zawstydzona/y: ahhahaah

Laptop jest ,ale Jarek cos tu steka ze ukradna itp ! Chyba ma racje taz nie bede na kade badanie z soba zabierac !

reklama
NO tak tam jest czar par taki sklep ja kupilam biustonosz i majtki bardzo fajne nie za tanie ale przynajmniej nic mi nie wychodzi i czuje sie komfortowe no i sexi a nie jak spadochrony z rynku:)

No właśnie, też mam takie zdanie, wolę kupić porządny, przymierzony przez mnie, ja Miśka karmiłam 1rok i 9 m-cy i Hanie też zamierzam długo karmić i te staniki mają mi starczyć na ten okres, przejść setki prań i nie rozpaść się :-)
Ja jeden kupiłam w cubusie jak była wyprzedaż w związku z likwidacją, 80E , bez mierzenia bo nie miałam już siły mierzyć i okazał się super, ale niestety tylko jeden był taki rozmiar a zapłaciłam 35 zł. (było -70%). I jak na Cubusa rewelacyjna jakość.

Najlepiej zorietuj sie w szpitalu w którym bedziesz rodziła, bo każdy ma inne wymagania -w jednym nie trzeba miec nic w drugim wszytsko swoje:tak:
No mi kazali wziąc chusteczki nawilżające, pampersy i kremik do pupki. Ale pod tym kremikiem do pupki można wiele rozumiec, myślicie, że Sudocrem wystarczy?

Ojc. Nie dziwię się, że jesteś zdenerwowana, też bym była, unikam szpitala jak ognia. Ale będzie dobrze, szybciutko do nas wrócisz:tak:
Ale wiecie co najlepsze !!!!!!!!!! Za kazalam mezowi zamowic mega pizze bo w szpitalu tego nie dadza a za mna chodzi od dluzszego czasu hahaha ...a maz " a co z waga ?? " a ja no jak to co ?? nic ...schudne ahahhaah teraz pizza musi byc !

NO i na koniec przed szpitalem sie dobije PIZZA !

Of kors bede pisac bo co innego bede robic ahahhah !
Zanudze sie ! I zjesc nie bede mogla tak jak w domu :zawstydzona/y: ahhahaah

Laptop jest ,ale Jarek cos tu steka ze ukradna itp ! Chyba ma racje taz nie bede na kade badanie z soba zabierac !

ee tam z kims w pokoju bede wiec moze laptop nie dostanie nog !!! /mysle jeszcze nad pozyczeniem sobie takiego mikrusa - eeePC od przyjaciolki :)/

kurcze nie wiem jak to u nas jest ale raczej mamusia dostaje dzieciatko na brzuch jak sie urodzi ... ale gwoli scislosci dopytam o to lekarza :)
No, to chyba już standart:tak::tak::tak:
Potem zabierają maluszka da sekundę do mierzenia i ważenia ( nie wychodzą z pokoju) i zaraz znowu Ci oddają.
Ja miałam potem zabieg i narkozę i biedny tata przez 1,5h siedział z Miskiem w pokoju obok, gadał do niego, nie wiedział co się ze mną dzieje, bo go wywalili.
Ale gdyby nie tata, bo Misiu byłby biedny bo leżał by samotnie.

reklama
Asia szkoda, że musisz się położyć, ale trudno walczyć z lekarzem. Oby wyniki wyszły dobre i szybko Cię wypuścili.
Georgina wydaje mi się, że sudocrem starczy.
U nas do szpitala też tylko chusteczki i pieluchy dla Maleństwa.

Do góry