reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja o wszystko popytam jak bede w szpitalu ... mam nadzieje ze trafie na jakas sensowna polozna !! poza tym nie planuje rodzic przed terminem wiec ogole sie w domu - zmobilizuje meza znaczy sie :) a co do lewatywy ... nie wiem co o tym myslec jakos tak zle i tak niedobrze !! no i mam nadzieje ze obejdzie sie bez nacinania !!
Ja przy zażywaniu Sorbiferu mam takie zatwardzenia, że może bym się obeszła i bez lewatywy. Dziś w nocy prawie płakałam bo nie umiałam się załatwic eh:sorry:

reklama
Tam gdzie ja bede rodzila daja czopek ale tylko jak ktoś chce :-)
a o golenie to zapytam-ostatnio poprosilam mojego K zeby mnie troche przed pojsciem na basen podgolił to wpadl w panike i nie wiedzial jak i co a na koniec dodał : "tak Cie Pan Bóg stworzył i tak masz chodzic:szok: mi sie podoba:laugh2:"
i tak sie zastanawiam jak ja to sama zrobie chyba nogi na szyje zawine i ........:rofl2:

Aha- u mnie w szpitalu jak sie poprosi babki to zrobia bez problemu. Lepiej im lewatywe zrobic niz pozniej sprzatac itp... mnie to raczej nie bedzie krepowac,wtedy to bedzie ostatnia rzecz ktora mnie bedzie ruszac- wtedy bedzie sie liczyc tylko dzidzius ktorego niedlugo sie zobaczy po 9 miesiacach :) wiec ta lewatywa jest wtedy "gowno warta" haha:-):-):-)
a ja bede siedziala w dopu do ostatku sil i zrobie sobie sama w domu:) kupie w aptece i jak sie zaczna skurcze to zrobie sobie i pojade juz wylewatywowana:-D

WŁASNIE WROCIŁAM Z USG :-) I ZANIM WAS NADROBIE napisze jak było : A WIEC USG :
-nasze kochanie wazy 2669 g ,(35 tydzien)
- wszystkie narządy w normie ,
-łożysko dojrzałe bez cech odklejania
-położenie głowkowe,
-jejeczka nie opadły zdanie ginki :" bez watpliwosci to chłopak " :-)
- akcja serca 147 /min
-ilosc wod plodowych w normie

biometria plodu odpowiada 35 tydzien i 4 dzien.....

i jak zwykle teremin z usg przeskoczył na 10 grudnia no ale liczy sie z OM
poztym wszystko wszystko w normie ....

CZy ktores z was wazyl podobnie i czy to duzo mało ????? a teraz zanim mi odpiszecie wkleje moje wyniki krew mocz i prosze o analize bo ja sie na tym kompletnie nie znam a wy ostatnio tak ładnie opisałyscie daffodil chyba ....to ja sie biore za pisanie ....... wynikow labola

Podobno organizm sam sie oczyszcza przed porodem, no ale nigdy nie wiadomo kiedy wiec lepiej mu w tym oczyszczeniu pomoc. Gdzies czytalam wlasnie o lewatywie,jedna laska do drugiej pisala zeby sobie to zrobila bo moze popuscic,a ma urodzic dziecko a nie gowniarza :p ja sie zdecyduje na lewatywe chyba ze mnie samoczynnie oczysci

-położenie głowkowe,
- akcja serca 147 /min

CZy ktores z was wazyl podobnie i czy to duzo mało ????? a teraz zanim mi odpiszecie wkleje moje wyniki krew mocz i prosze o analize bo ja sie na tym kompletnie nie znam a wy ostatnio tak ładnie opisałyscie daffodil chyba ....to ja sie biore za pisanie ....... wynikow labola
Cudowne wieści:-) Piękna waga. Ja idę w czwartek na usg, ciekawe ile moja Mysza waży, to będzie końcówka 35tc. Ale zapewne mniej niż Twój Panicz bo to jednak dziewczynka:-)

-położenie głowkowe,
- akcja serca 147 /min

jej to juz kawal chlopa;-)

WYNIKI Z LABOLA:
morfologia krwi
WBC-13,1
RBC-3,83
HGB-12,4
HCT-35,3
PLT-219

niewiem czy dobrze je pisze ale chyba tak

mocz:
barwa -słomka
przejrzystosc-zupelna