reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

no faktycznie z dnia na dzien nas przeterminowanych przybywa....:-D

wiecie co dziewczyny wczoraj wieczoram mialam 2 razy taki dziwny odglos z brzucha takie nie wiem ja to nazwac cykniecie, jakby pstryknac paznokcimi o siebie, taki zupelnie nie brzuchowy odglos...i teraz znowu...zastanawiam sie co ona tam robi:eek::-D
a to czasem nie wasz pęcherz płodowy pęka????
Słyszałam, że własnie taki odgłos jest jak wody odchodzą :)))))
Nic nie zgubiłyście? :))))

reklama
bosh.... wy naprwawdę zasuwacie dsziś z tymi postami:szok:
ledwo nadążam czytać ... już nie wspomnę że zapomniałam co miałam wam napisać....:eek::sorry:
więc nie napiszę chyba nic :-p
i mam niadzięę że nikt się nie obrazi....;-)

ja mam wrazenie, ze mala uderzyla np nozka o nozke przy fiknieciu ;-)
ja nie mam pojecia co to moze byc....
a w ogole dzis w nocy mialam taka sytuacje, zenie wiem czy to bylo naprawde czy mi sie snilo, ze mala spala na boku i w koncu obrocila sie twarza do mojego kregoslupa....i caly dzien sie zastananwiam czy to byl sen czy prawda....:eek:
jak do piatku nie urodze i przyjdzie ta polozna na masarz szyjki to sie jej zapytam i poprosze zeby sprawdzila....

dziubasek a wiesz, ze tez o tym myslalam...ale nic nie cieknie....

ja nie mam pojecia co to moze byc....
a w ogole dzis w nocy mialam taka sytuacje, zenie wiem czy to bylo naprawde czy mi sie snilo, ze mala spala na boku i w koncu obrocila sie twarza do mojego kregoslupa....i caly dzien sie zastananwiam czy to byl sen czy prawda....:eek:
jak do piatku nie urodze i przyjdzie ta polozna na masarz szyjki to sie jej zapytam i poprosze zeby sprawdzila....

dziubasek a wiesz, ze tez o tym myslalam...ale nic nie cieknie....

a na czym polega ten masaz szyjki? Jak ona to robi?

dziewczyny w końcu pakuję się do szpitala:-D
Mam pytanie ile sztuk pampersów wziąć do szpitala? Mam dużą paczkę i chcę przepakować tyle ile potrzeba...

reklama
Do góry