katrenki
Fanka BB :)
poczekaj Kochana az ponosisz jeszcze kilka tygodni to zmienia sie punkt widzenia...Katrenki mnie juz wlosy staja deba na rekach jak sobie pomysle o tym "masazu"![]()
to czlowiek jest w stanie na wszystko sie zgodzic....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekaj Kochana az ponosisz jeszcze kilka tygodni to zmienia sie punkt widzenia...Katrenki mnie juz wlosy staja deba na rekach jak sobie pomysle o tym "masazu"![]()
to czlowiek jest w stanie na wszystko sie zgodzic....
poczekaj Kochana az ponosisz jeszcze kilka tygodni to zmienia sie punkt widzenia...to czlowiek jest w stanie na wszystko sie zgodzic....
![]()

ja juz mam dosc... nie wyobrazam sobie przenosic... nie dopuszczam do siebie tej mysli. ale cos czuje ze im bardziej chce juz urodzic tym moj skarb mniej ze mna wspolpracuje... 

Do tego byli niecala godzinke a straty przedstawiaja sie nastepujaco: moje piekne bambusowe tacki zalane piwem i do wyrzucenia, tak samo obrus, a solniczke i pieprzniczke cudem ocalilam. Do tego cala kuchnia smierdzi, moj A juz piaty raz na mopie jedzie, kibel obsikany jakby mieli pisiole dziurawe
normalnie masakra taka, ze mam ochote ich zamordowac. I do tego dziecko obudzone... Nie, to juz nie na moje nerwy, za stara chyba jestem 

a ze od nich jeszcze raz wiekszy i starszy to maja przed nim respekt
mnie tam olewaja niestety 

Dzisiaj o malo nie kleklam w sklepie
dobrze ze moj S byl razem ze mna to sie go podtrzymalam
. Juz sama sie raczej nigdnie nie wybiore 

mam podobnie czasem ale to nic chyba nie działa!!!Ja mam bol kosci ogonowej, i zdaza mi sie nawet ze jak dziecko gdzies mi tam nacisnie na kregoslup to mi sie doslownie nogi w kolanach uginajaDzisiaj o malo nie kleklam w sklepie
dobrze ze moj S byl razem ze mna to sie go przydtrzymalam
. Juz sama sie raczej nigdnie nie wybiore
a macie tez tak dziewczyny ze wam dziecko glowka pcha z calej sily tam na dole. Bo ja tak mam i czasami wam wrazenie ze ona juz by chciala wychodzic ale tam ma wszystko pozaciskane. Ale serio czuje juz jej glowke miedzy nogami![]()