reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
mam wiadomość od Madziek:

za godzinę mam cc, bo w trakcie badania wyszło że wody są zielone, teraz czekam na anastazjologa. pozdrawiam e-ciotki, buźka;)

madziek trzymam kciuki oby wszystko trwało szybko i bezboleśnie....

Jakby co to ja żyje i jestem w domu tylko mam do nadrobienia jeszcze jakies 10 stron jak "dojdę" :laugh2::laugh2::laugh2: to wam opowiem co u mnie tzn. początek wynoszenia mebli i ściągania starych tapet:eek:, czytam dalej...... wyście dzisiaj oszalały ja już ze 2 godz to nadrabiam :crazy::crazy::crazy:

mam wiadomość od Madziek:

za godzinę mam cc, bo w trakcie badania wyszło że wody są zielone, teraz czekam na anastazjologa. pozdrawiam e-ciotki, buźka;)

madziek trzymam kciuki oby wszystko trwało szybko i bezboleśnie....

O jeny! To trzymam kciuki! Ciekawe jak wyszly te wody zielone? :tak:

otwiera szyjke macicy i odkleja pecherz plodowy co ma wywolac wytwarzanie oksytocyny... niestety to boli wiec wolalabym zeby samo sie zczelo....

brzmi conajmniej straaaasznie :szok:

reklama
jakby nie patrzeć Madziek już prawdopodobnie po cc:tak:albo bynajmniej w trakcie:-)
jak już mi odpisze to dam znać na informacjach:tak:
a nie pisała jjak jej wykryli że ma zielone wody:no:

Do góry