Aneciak
mama Zuzi 01.03.2010
no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć![]()

O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć![]()
O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć![]()
No, ja to cala seria pojade..HA, ha... Już widzę położną, jak się nastawia z rękami 10m ode mnie i przyjmuje pozycję, żeby złapać bobasa:-):-)
A Ty to normalnie jak z karabinu maszynowego: jedna po drugiej poleci![]()
Wiesz, moj synio ma dopiero 4 lata, nie wdawalam sie wiec w szczegolyno dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?![]()
Swietne!!!I znów mi sie żart przypomniał (ale zboczony):
Dlaczego kościół katolicki zabrania miłości francuskiej? Bo jak kobieta wypluje to to jest aborcja a jak połknie to kanibalizm;-)

no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?![]()

Aniołek, dziewica orleańska się znalazła 

I znów mi sie żart przypomniał (ale zboczony):
Dlaczego kościół katolicki zabrania miłości francuskiej? Bo jak kobieta wypluje to to jest aborcja a jak połknie to kanibalizm;-)

A tak w ogóle to gdzie ona jest? Ktoś mnie uświadomi? Coś tam widziałam o jakimś wyjeździe, ale nie wiem dokładnie o co kaman... :-( Gdzie ona jest... :-
Hahhaha oszczana jestem, albo lepiej odojona jak to pisze GUCHAA tak w ogóle to gdzie ona jest? Ktoś mnie uświadomi? Coś tam widziałam o jakimś wyjeździe, ale nie wiem dokładnie o co kaman... :-( Gdzie ona jest... :-
-
-(
ho ho. ile zaległości, już nie będę narzekać, że nie piszecie. Wpadłam na chwilę. Pani promotor nie było, bo miała egzamin
Za to deszcz padał tak, że przemokła mi kurtka, bo miałam mokry sweter
Ciao!!
:-)
ja się idę tulić do męża
mój niby od 16 już w domku jest ale weekendy są tylko NASZE i wtedy też rzadziej tu zaglądam Ta jasssssne, akurat uwierzę![]()
Aniołek, dziewica orleańska się znalazła
![]()
ja naprawdę nie mam pojęcia o co Ci chodzi
to w Gnieźnie Wy robicie TAKIE RZECZY???