reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Lotka sliczny masz brzusio :tak::tak::tak:

A ja wam powiem ze mialam ochote zrobic sobie zdjecia brzuszka... ale musialabym odciac cala reszte. Zrobilam ostatnio kilka zdjec i poplakalam sie jak je zobaczylam na kompie... wcale nie chce miec takiej pamiatki. Moze nie jestem brzydka ale te 25 kg robi swoje... i nawet po wyretuszowaniu w photoshopie wygladalam jak jedna wielka kluska... wiec zdjecia usunelam... :no: wystarcza mi te ze wczesniejszego okresu :-D:-D

A ja sobie dzis zaszalalam z aparatem :-)
38t 1d czyli 13 dni przed godzina zero :-D

No ślicznie:) to i ja wstawiam swoje:-) termin porodu taki sam jak Twój tj. 22.11, zobaczymy jak będzie w praktyce z tym porodem :-)
37e.jpg

37bb.jpg

dzieki dziewczyny :zawstydzona/y:

a ja to wogole sierota....... koniec ciazy i sie dopiero za sesje zabralam.... i odkrylam zalety statywu i pilota do aparatu...... :no: a gdzie bylam ostatnie miesiace??..... chociaz chyba lepiej pozno niz wcale :-)

no no Madzia zaszalałaś....:-p ja jeden z terminów też mam na 22 (wg OM) a zobacz ze 2 str wstecz różnicę naszych brzuszków:-D

lotka nie martw się ... ja nie mam sesji wogóle... tylko takie luźne focie brzuszka....

no no Madzia zaszalałaś....:-p ja jeden z terminów też mam na 22 (wg OM) a zobacz ze 2 str wstecz różnicę naszych brzuszków:-D

lotka nie martw się ... ja nie mam sesji wogóle... tylko takie luźne focie brzuszka....
a no to fakt, takie "luzne" to i sie u mnie znajda... a to z wycieczki, a to slubne..... wiec conieco mam...
Magda, ja juz do Ciebie pisalam w innym watku przedtem, ze chyba musimy zalozyc fanclub, mijamy podobne terminy z usg i nic.... ciekawe ktora sie sprezy do 22 :-) i brzusio elegancik na tych fotkach :-)

Kamcia najbardziej mnie cieszy po dzisiejszej wizycie że faktycznie brzuszek mi opadł a jeśli chodzi o wielkośc to wszyscy znajomi smieją się że powinnam urodzić już co najmniej 2 tyg. temu:-D ale i tak w porównaniu z innymi dziewczynami nie jest źle bo w pasie "tylko" 110cm:-D

a no to fakt, takie "luzne" to i sie u mnie znajda... a to z wycieczki, a to slubne..... wiec conieco mam...
Magda, ja juz do Ciebie pisalam w innym watku przedtem, ze chyba musimy zalozyc fanclub, mijamy podobne terminy z usg i nic.... ciekawe ktora sie sprezy do 22 :-) i brzusio elegancik na tych fotkach :-)

kurcze to zawody możemy robić:-D ciekawe czy jeszcze któraś ma ten sam termin co My:-)

reklama
Do góry