reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Jeżdżę sama. Ostatnio byłam jedyną "osamotnioną" na badaniu. A przed chwilą od mężusia usłyszałam, że jak ma ze mną jechać samochodem rano, to woli pociągiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wiadomo, swoje trzeba odstać w korkach ale i tak szybciej i wygodniej chyba.. Niech mnie w nos pocałuje.
Co do skaczącego ciśnienia, to nie wiem czy uwierzą.. W karcie mam wpisane ZDROWA!!!.. ciekawe.. Poza tym, to dopóki to nie będzie konieczne, to wolałabym nie siedzieć w szpitalu..
Ij, Dziubasek, nie wiem jak to będzie z tą kolejnością..

dasz radę :))) silna baba z ciebie!
najwyżej zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj o opinię, a może w nocy skurczy dostaniesz, a my rano info, że już się rozpakowałaś :))))
Będzie dobrze!!!

reklama
Do góry