reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

nie straszcie!
mnie strasznie twarz swędzi koło uszu i tak się ostatnio zastanawiałam od czego to...

idę robić przegląd torby:tak: strasznie mi się słabo robi i głowa mnie boli

jest ktos gdzies w poblizu Ciebie??? lepiej daj znac komus.... zawroty glowy to niebezpieczne... a jak cos sie stanie? stracisz przytomnosc (odpukac)!!!!!!! ktos musi byc przy Tobie!!!!

reklama
No mi sie wydaje, ze natalka za chwile pojedzie-takiego mam czuja!!
A o swedzeniu juz nic nie piszcie bo zaczynam sobie wkrecac co mnie t nie swedzi:szok::szok:

Nic sie nie boj bo ja nie mialam na celu Cie wystraszyc wiesz jak jest z netem ja sama sobie choroby dopowiadam hehe chcialam tylko zebys powiedziala lekarzowi o tym a on juz sobie obada wszystko.

wiem wiem ale moj lekarz jest bardzo przeczulony na tym etapie ciazy i zaraz kladzie do szpitala na obserwacje gdzie ja juz nie chce!! badania moge zrobic we wlasnym zakresie i z wynikami podejsc do niego...

no ja w szpitalu spadłam 3 kg z wagi i miałam piękne stópki, a od 3 dni mam takie balerony że aż chodzić nie mogę, bo boli - także spodziewam się znowu jakichś 3-4 kg dodatkowo :confused2:

ja ma takie pytanie nie na temat. zastanawia mnie to jak dziewczyny robia kilka cytatow roznych osob i kazdej odpisuja... ja tak nie potrafie a kombinuje juz tyle czasu.. zawsze jak nadrabiam zaleglosci to kazda osobno cytuje a wolalabym tak w jednej wiadomosci...

kurde mnie złapał jakiś dziwny ból :eek: boli prawa strona brzucha, ale to taki ból jakbym naciągneła sobie mięsień, albo więzadło czy coś, nale mnie złapało jak przyszłam z piwnicy-może za szybko po schodach czy coś? do lekarza nie dzwonie nawet bo on ma jedną odpowiedź na wszystkie dolegliwości..szpital.. kurde może przejdzie ? ajć. miękki brzuszek i wogóle, to chyba nie żaden skurcz? skurcz chyba cały brzuch a nie po jednej stronie ? kurde boli no...

no ja w szpitalu spadłam 3 kg z wagi i miałam piękne stópki, a od 3 dni mam takie balerony że aż chodzić nie mogę, bo boli - także spodziewam się znowu jakichś 3-4 kg dodatkowo :confused2:

nawet nie wiesz jak dobrze cie rozumiem.. normalnie czytajac ciebie jakbym czytala siebie... jednym slowem jest na to lekarstwo! do wyra i nie ruszac sie z niego ewentualnie do toalety!!!!!

reklama
ja ma takie pytanie nie na temat. zastanawia mnie to jak dziewczyny robia kilka cytatow roznych osob i kazdej odpisuja... ja tak nie potrafie a kombinuje juz tyle czasu.. zawsze jak nadrabiam zaleglosci to kazda osobno cytuje a wolalabym tak w jednej wiadomosci...
Hehe ja tez taka gamonica jestem ze nie umiem tego zrobic juz probowalam pare razy i mi sie ciagle kasuje!!!

Do góry