W
wika_20
Gość
natalka i moka - OBIE ciaze donoszone wiec smialo mozecie rodzic :-) :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może założymy nowy wątek "kiedy która urodzi-obstawianie"
kudre ja przez ten fenoterol to nie wiem czy mam skurcze czy nie bo owszem brzuch robi się twardy ale jakoś specjalnie nie boli-zaczyna jak tabletka przestaje działać tak na pół godziny przed następną dawką![]()
Podziwiam Twoje opanowanie ja bym juz zawalu dostala pewnieWitam się! I tak od razu prosto z mostu: chyba mi odchodzi czop!!!!!
Dzieki robie test wlasnie.Karnitynko kochana... kazda odpowiedz zaznaczasz myszka i naciskasz na dole ten "+" ktory przerabia sie w "-" i swieci na czerwono. zauwaz ze jak kazda z nas napisze to przy kazdej wiadomosci jest cyt, "+" i odp. wiec kazda ktora chcesz zacytowac zaznaczasz i za kazdym razem naciskasz "+" po czym robisz odpowiedz i tylko do kazdej dopisujesz co chcesz powiedziecmam nadzieje ze cie nie zakrecilam.
Tez tak mysle i w sumie fajnie dzidzie zdrowe donoszone wiec luzik!!!ja obsatwiam ze do piatku sie uwiniesz;-)
A pobytu w spzitalu wiecie co mnie najbardziej rozbawilo, jak pani doktor ktora opiekowala sie moja salą od srody miala nas wszytstkie lezace na tej sali kompletnie w dupie, zeby cokolwiek sie od mniej dowiedziec kiedys sie wyjdzie co i jak z taba jest to graniczylo z cudem bo dopowiadala polslowkiem na zadawane pytanie bedac juz z dupą na korytarzu. A w poniedzialek znaczy sie wczoraj gdy na oddziale zjawil sie moj gin do ktorego chodze prywatnie i pani doktor zostala uswiadomiona ze jestem jego prywatna pacjentka, po prostu zmienila podejscie o 10000000000000000 stopni, myslalam ze to jakas inna osoba, tlumaczyla mi co i jak dopytaywala sie o wsyztsko. ZENUJACE O JEST DLA MNIE
Hej laseczki ponadrabialam Was i moge sie przywitac. U mnie nuda Tomek w tej Norwegii siedzi do piatku wogole wczoraj mialam ciezki dzien walczylam z lekarzami o zabieg dla taty telefonicznie i w ciaglym kontakcie z mama caly dzien na tel i mialam juz dosc nie no niektorzy lekarze to sie mijaja z powolaniem zero wczucia odruchow ludzkich i czekaja tylko na łapowe!
Mea no kurde zgasilas mnie. Ja mam wlasnie "Cialo obce":-( Mnie sie wszystkie Cooki podobaly i co mowisz, ze ta jest beznadziejna? Chyba lece czytac, zeby sie przekonac.
Mam jeszcze super grubasa "Cien wiatru" czytal ktos? A tak wogole to marza mi sie "Rozlewiska" ale to nabede dobiero jak polece do PL w lutym.
O nie juz to widze chyba padne ze smiechu ale wole sama zrobic niz podczas porodu uslyszec tekst taki jak Emwu)))Prosze nerke wyproznienie ciagle mam to w glowie hihi
Natalka ty jeses na jakis prochach czy flaszke obalilas bo twoj spokoj jest zabojczy![]()
skurcze nie musza bolec...przynajmniej te poczatkowe nie bola...Ja mialam to samo,ze 1,5godziny przed nastepna dawke brzuch mi zaczal sie napinac i zwikszyli mi dawke -biore fenoterol co 4godziny, w miedzy czasie nospe + doraznie scopolan w czopkach jak cos sie dzieje-napina.może założymy nowy wątek "kiedy która urodzi-obstawianie"
kudre ja przez ten fenoterol to nie wiem czy mam skurcze czy nie bo owszem brzuch robi się twardy ale jakoś specjalnie nie boli-zaczyna jak tabletka przestaje działać tak na pół godziny przed następną dawką![]()
ja jak lezalam pierwszy raz na PC to laska tak latala na 7 pietro w ta i spowrotem...u nas w szpitalu polozna doradzila dziewczynie jak jej czop odszedl zeby kilka rundek po schodach zrobil i albo to byl szczesliwy traf albo cos w tym jest ale po 3 godz zaczela sie akcja porodowa... starsznie szybko rozwarcie jej sie robilo.. tkaze jak bardzo chcesz niuni moze warto sprobowac... ja dziennie kilka razy ide do mamy na 4 pietro moze od tego tak mnie brzuch boli i te skurcze mnie tak chwytaja.
spokój wodzaNatalka ty jeses na jakis prochach czy flaszke obalilas bo twoj spokoj jest zabojczy![]()
ja mam wszystko poprane i poprasowane tylko czekaćkopciuszku na razie to spokój grabarza, może zaraz wstawię pranie (3/4 ciuszków nieuprane). Też sądzę, że to jednak czop, doktorek dzisiaj mówił, że każde badanie drażni macicę, a jeszcze coś tam się otwiera. No i Maleństwo kopie cały czas nisko, w końcu kopnie tak, że mi wody odejdą hihi.
niezly pomysl.... zobaczylybysmy ktora tutaj potrafi czarowac![]()