reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja się tylko zastanawiam po czym:isoptinie czy fenku mam bezdechy
czasami dosłownie się duszę jakbym się topiła
a masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...

a masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...

kłucia w szyjce to chyba tutaj więcej dziewczym odczuwa, nie tylko te po fenku. Mnie czasem też coś zakłuje. dzisiaj nawet tak mocniej że też aż mnie zgieło, nieprzyjemne to bardzo :eek: ale na szczęście raz na jakiś czas :>

ojojoj sie porobiło. Mi to wygląda na początek końca :))) kurcze ja to bym panikowała, a Ty..rybke smażysz :))) rispekt normalnie :-)
i frytaski
a przed Brzydulą planuję jeszcze szarlotkę zrobić tylko potwornie rozbolał mnie krzyż:-(

Jejku Natalka - czyzbys zaczela rodzic ?
Dopiero weszlam i to pierwszy post , ktory przeczytalam . O co chodzi?
zastanawiamy się z Mokką czy nie zaczynamy rodzić:-D

czasem ale to uczucie duszenia jest przeokropne

Moka - Ty w sumie druga na liscie wiec tez nie ma sie co dziwic. Chociaz w sumie do 1 grudnia to jeszcze 20 dni zostalo = 3 tygodnie. Moglabys jeden tydzien jeszcze poczekac.

Co do klocia to mi sie tez juz zaczely ale to chyba norma. Tak jak pisalyscie wiecej z nas ma te klocia szyjki. Tez mialam wczoraj takie gwaltowne jakby mi ktos noz wbil i tez mnie zgielo :)
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania :).

Moka - Ty w sumie druga na liscie wiec tez nie ma sie co dziwic. Chociaz w sumie do 1 grudnia to jeszcze 20 dni zostalo = 3 tygodnie. Moglabys jeden tydzien jeszcze poczekac.

Co do klocia to mi sie tez juz zaczely ale to chyba norma. Tak jak pisalyscie wiecej z nas ma te klocia szyjki. Tez mialam wczoraj takie gwaltowne jakby mi ktos noz wbil i tez mnie zgielo :)
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania :).
mi się też dzisiaj spina-czasem boleśnie a czasem nie:tak:

najbardziej rozwaliłyście mnie z tym swędzeniem-nie wiedziałam,że to może oznaczać coś złego:tak:

reklama
Do góry