dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielinaNatalka krocze mnie nie boli, krzyż w zasadzie też nie, tylko jest taki zesztywniały. A jak u Ciebie się sytuacja rozwija?
reklama
nowamagdak
Fanka BB :)
dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielina
ojojoj sie porobiło. Mi to wygląda na początek końca
emwu76
dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielina
Jejku Natalka - czyzbys zaczela rodzic ?
Dopiero weszlam i to pierwszy post , ktory przeczytalam . O co chodzi?
sawi
szczęśliwa żona i mama
a masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...ja się tylko zastanawiam po czym:isoptinie czy fenku mam bezdechy
czasami dosłownie się duszę jakbym się topiła
nowamagdak
a masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...
kłucia w szyjce to chyba tutaj więcej dziewczym odczuwa, nie tylko te po fenku. Mnie czasem też coś zakłuje. dzisiaj nawet tak mocniej że też aż mnie zgieło, nieprzyjemne to bardzo

i frytaskiojojoj sie porobiło. Mi to wygląda na początek końca)) kurcze ja to bym panikowała, a Ty..rybke smażysz
)) rispekt normalnie :-)
a przed Brzydulą planuję jeszcze szarlotkę zrobić tylko potwornie rozbolał mnie krzyż:-(
zastanawiamy się z Mokką czy nie zaczynamy rodzićJejku Natalka - czyzbys zaczela rodzic ?
Dopiero weszlam i to pierwszy post , ktory przeczytalam . O co chodzi?

czasem ale to uczucie duszenia jest przeokropnea masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...
emwu76
Natalka ale ty jestes u nas na liscie pierwsza
Czyli wszystko ok 
zaczynaj zczynaj
Trzymam kciuki !!
Zaczyna sie :-)
Ale beda emocje .
zaczynaj zczynaj
Trzymam kciuki !!
Zaczyna sie :-)
Ale beda emocje .
emwu76
Moka - Ty w sumie druga na liscie wiec tez nie ma sie co dziwic. Chociaz w sumie do 1 grudnia to jeszcze 20 dni zostalo = 3 tygodnie. Moglabys jeden tydzien jeszcze poczekac.
Co do klocia to mi sie tez juz zaczely ale to chyba norma. Tak jak pisalyscie wiecej z nas ma te klocia szyjki. Tez mialam wczoraj takie gwaltowne jakby mi ktos noz wbil i tez mnie zgielo
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania
.
Co do klocia to mi sie tez juz zaczely ale to chyba norma. Tak jak pisalyscie wiecej z nas ma te klocia szyjki. Tez mialam wczoraj takie gwaltowne jakby mi ktos noz wbil i tez mnie zgielo
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania
mi się też dzisiaj spina-czasem boleśnie a czasem nieMoka - Ty w sumie druga na liscie wiec tez nie ma sie co dziwic. Chociaz w sumie do 1 grudnia to jeszcze 20 dni zostalo = 3 tygodnie. Moglabys jeden tydzien jeszcze poczekac.
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania.

najbardziej rozwaliłyście mnie z tym swędzeniem-nie wiedziałam,że to może oznaczać coś złego

reklama