reklama
emwu76
Fanka BB :)
Natalka - no i jak tam? Dalej Cie boli?
Ide popodczytywac listopadowki i zorientowac sie ile u nich trwal tenokres przygotowan przed porodem
Ide popodczytywac listopadowki i zorientowac sie ile u nich trwal tenokres przygotowan przed porodem
jak cholera-krzyż i brzuch pod żebramiNatalka - no i jak tam? Dalej Cie boli?
Ide popodczytywac listopadowki i zorientowac sie ile u nich trwal tenokres przygotowan przed porodem![]()
bardzo ciulowo się czuję
Jestem ciekawa odnośnie zakazu odwiedzin, czy w takim przypadku zezwalaja na poród rodzinny...
wlasnie niestety NIE

toz to horror jakis jest...wlasnie niestety NIENIE WPUSZCZAJA WOGÓLE DO SZPITALA !
Dziecko i żone widzi mąż dopiero przy wypisie:-(

mi się też dzisiaj spina-czasem boleśnie a czasem nie
najbardziej rozwaliłyście mnie z tym swędzeniem-nie wiedziałam,że to może oznaczać coś złego![]()
może być coś złego i to bardzo złego ! ja leżąc w szpitalu spotkałam wiele dziewczyn ,które musiały być stale monitorwane pod koniec ciąży, bo cierpiały na cholestazę...jak jest w małym stopniu to często rodziły w terminie ,jeśli w większym to nawet dużo przez terminem kończyli ciąże, bo jest to groźne dla dziecka:-(
toz to horror jakis jest...![]()
no nie zaciekawie :crazy jak ja leżałam to nawet z odziału nie wypuszczali, pacjętki wogóle nie mogły sie kręcić po szpitalu, a do środka nikt z zewnątrz nie miał szansy wejść:...ale z drugiej strony to dla bezpieczeństwa maluszków i nas ciężarówek..
Ostatnia edycja:
kopciuszek2107
Fanka BB :)
dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielina
Ale jestem ciekawa czy to jest juz to

wlasnie niestety NIENIE WPUSZCZAJA WOGÓLE DO SZPITALA !
Dziecko i żone widzi mąż dopiero przy wypisie:-(
Nawet mnie nie strasz

reklama
D
daffodill
Gość
widze ze u natalki rozkreca sie na dobre