mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A jak sa ulozeni chlopcy karolak i jak ona bnedie rodzic??
wydaje mi sie ze mowila o cesarce !! ale na 100% nie jestem pewna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak sa ulozeni chlopcy karolak i jak ona bnedie rodzic??
10 wózów na 14 testowanych przez nich są wadliwe..ale nie podali jakie...
A tak z innej beczki - kupiłam krem ochronny bambino...nie wiem czy dobry wybór, ale można używać od pierwszych dni życia, a chciałam ochronny na wietrzycho i zimę...dobry będzie?
no własnie u mnie byl ten problem ,bo u Dzidzi zrobiła sie przez to tachykardia ! i jak zaczeli odstawaiac czy zmniejszac dawke fenka to skorcze wracaly ale za o tetno dziciatka spadalo i tak wkolko...dlatego tez lezalam pod stalym zapisem 24h przez ponad tydzien a lekarze kombinowali z dawkami no i udało sie jakoś to wsyztsko unormowaci na tym polega sztuka wyboru "mniejszego zla" bo bierzesz fenka - skaczeci cisnienie co jest niebezpieczne ... nie bierzesz fenka - skurcze ... wiadomo czym to grozi ...
no obrzeki maja w sobie troche kg... wiem po sobie ze przez pobyt w szpitalu ze mnie troche sciagneli.. 1szego dnia 200g drugiego 1500g a trzeciego 300g. teraz znow to nadrobilam na pewno... spokojnie z 5 kg na samej wodzie moge stracic.
ale jestem i tak szczesliwa bo dowiedzialam sie ze jedna znajoma jest w 12 tyg ciazy dopiero a wazy juz 102kg!!
takze nie jest zle z namizawsze to jakas pocieszajaca wiadomosc
![]()
kosmetyki bambino sa robione przez NIVEAtaka tansza marka tego producenta
wlasciwie ja tez jeszcze musze kremik do buzi na zimno kupic !!
eh bidulka :*no własnie u mnie byl ten problem ,bo u Dzidzi zrobiła sie przez to tachykardia ! i jak zaczeli odstawaiac czy zmniejszac dawke fenka to skorcze wracaly ale za o tetno dziciatka spadalo i tak wkolko...dlatego tez lezalam pod stalym zapisem 24h przez ponad tydzien a lekarze kombinowali z dawkami no i udało sie jakoś to wsyztsko unormowacGdyby sie nie udalo lezalabym do konca w szpitalu na takich zmiennych dawkach w zaleznosci od tetna, podpieta 24h na dobe pod ktg i szczerze mówiąc juz myslałam ,ze tak to sie skonczy
![]()
no własnie u mnie byl ten problem ,bo u Dzidzi zrobiła sie przez to tachykardia ! i jak zaczeli odstawaiac czy zmniejszac dawke fenka to skorcze wracaly ale za o tetno dziciatka spadalo i tak wkolko...dlatego tez lezalam pod stalym zapisem 24h przez ponad tydzien a lekarze kombinowali z dawkami no i udało sie jakoś to wsyztsko unormowacGdyby sie nie udalo lezalabym do konca w szpitalu na takich zmiennych dawkach w zaleznosci od tetna, podpieta 24h na dobe pod ktg i szczerze mówiąc juz myslałam ,ze tak to sie skonczy
![]()
a jak ci "sciagali ta wode??"
ja tez waze 104 i co !!