reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja Kochane jem kolacyjke.Wkurzyłam sie bo jechałam do miasta o 15tej i kasy nie było dopiero odbior o 19tej a wtedy wszystko pozamykane,dlatego byłam na goscince u kumpeli i jechałam do domu,a w czwartek pojade.

reklama
wiecie co a byłam w tym sklepie za 5 zł i byly jeszcze tamte gacie i kupilam wieksze hehe ciekawe czy dobre jeszcze nie przymierzałam ale zaraz zobacze...
zjadlam dwa rolopsy i jem teraz bułke z serkiem president z ogórkiem i szynka
K spi pijany a ja jak zwykle sama....jutro ma wolne ciekawe co mi powie....:/

Czarnuszka, sorry ale jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym facetem!!! :wściekła/y:
A gdybys go bardzo potrzebowala?! Gdyby (odpukac) cos sie stalo?!?!?!
Wspolczuje, naprawde! Slow brakuje :eek:

A co do lekarza chodze co 4tyg.Mój M jest Kochany czasem pomarudzi,ale wtedy ja go nie słucham tez lubi sobie wypic,ale zawsze chodził zemna do swoich kumpli.A teraz go niema i bo pracuje za granicą i tam jest alkochol bardzo drogi i odzwycxzaja sie pic,bo jak juz to sobie z Polski kupuje alkochol

Czarnuszka, sorry ale jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym facetem!!! :wściekła/y:
A gdybys go bardzo potrzebowala?! Gdyby (odpukac) cos sie stalo?!?!?!
Wspolczuje, naprawde! Slow brakuje :eek:
codziennie mu to powtarzam......mamy male dziecko drugie w drodze ja nie mam prawka i na dodatek mieszkamy na wsi 15 km od miasta....wiesz....ja coraz czesciej mysle o tym zeby od niego odejsc.....gdybym tylko miala gdzie

szukalam po calej jeleniej gorze tej ksiazki zona uległa i nigdzie nie ma nawet w magazynach...

Wiem, ze latwo sie mowi i nie wiem jak ja bym sie zachowala w Twojej sytuacji, ale zrobilambym wszystko, zeby odejsc... Bo tak sie zyc nie da :/ Albo jakas terapia wstrzasowa, wyjedz do rodzicow na jakis czas, niech przemysli i sie w koncu zastanowi nad swoim szczeniackim zachowaniem!!!

Ja sie zgadzam z dziewczynami z takim chłopem nie da sie zyc i bym sie wyprowadziła,ale no własnie nie masz gdzie.Współczuje takiego głupka szkoda słów!!!!!

Witam ponownie.
Przed chwilą wróciłam z badania na poziom przeciwciał anty-HBs, w piątek wyniki mam nadzieję, że będą ok.

Czarnuszka88 bardzo Ci współczuje, że tak Cię potraktował Twój mąż. Może powinnaś z nim porozmawiać i jeśli trzeba będzie to postaw ultimatum. Albo rób tak jak on czyli "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie".

Dobra spadam bo robię tort mandarynkowy urodzinowy dla mojego kochanego tatusia;-)

reklama
Do góry