reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

a ja bylam wczoraj do pozna na miescie - ogolne zakupy - jakas lekturka ciazowa i puzzle dla mnie na rozluznienie i wyciszenie.... Kocham ukladac puzzle :)....

ejjjj moze wy mi pomozecie - odkad ostanio Dzikus wyszedl na usg mniejszy niz powinien to teraz jak go nie czuje to wariuje - nie wiem co sie dzieje - przeciez czulam motylki i kopniaczki pierwsze a dzisiaj caly dzien nic..... zaczynam sie martwic - jak jutro tez nic nie poczuje to lece do gina.... wole sprawdzic czy wsio jest ok :(....
Martwie sie strasznie....

reklama
kobietki kochane,czy któraś z was ma może problemy z żylakami,drętwieniem i bólem lewej ręki i bólem łydek?
gin kazał mi skonsultować to z kardiologiem albo neurologiem,ale to dopiero będzie możliwe po niedzieli.chodzi o to,że od kilku dni puchnie mi lewa dłoń,jest baaardzo ciepła i taka nie do końca sprawna...spotkała się któraś z was z czymś takim?

To ja nstępna głupia jestem. Też bym chciała już swoja dzidzie i ulubione jeansy:tak:. Jednak u mnie to może trauma po poprzednich +35kg:-(. połowinek świetowac jako tako nie zamierzam, ale wypowiem sobie życzenie .... coby przez nastepne 20tyg. za dużo nie przytyc.

No to mamy tą samą traumę przytyłam w ciąży 33kg zrzuciłam 35 ale co to za katorga była. A w ciąży jeszcze do tego puchłam jak balon i zaczynam zauważać teraz że też mi nogi już puchną:-( choć przytyłam tylko 3kg jak na razie.

Jesteśaniołkiem a rogala Macińskiego zjadłaś??? My dzisiaj w Poznaniu u dziadków byliśmy i opchałam się rogalami tak ze teraz pękam w szwach! Ale one tylko raz w roku są to sobie pozwalam :-)

Ostatnia edycja:
Jesteśaniołkiem a rogala Macińskiego zjadłaś??? My dzisiaj w Poznaniu u dziadków byliśmy i opchałam się rogalami tak ze teraz pękam w szwach! Ale one tylko raz w roku są to sobie pozwalam :-)
hehe ja tam za rogalami nie za bardzo przepadam wiec nawet nie spojrzalam na rogala dziasiaj :)...
tylko wlasnie nagla cisza w brzuniu mnie niepokoi :(...

a o co chodzi z tymi rogalami? Juz rano w TVN24 o tym wspominali, a ja nie wiem wogole o co chodzi...
Ale tez zjadlam dzis rogala.... croissanta........

kobietki kochane,czy któraś z was ma może problemy z żylakami,drętwieniem i bólem lewej ręki i bólem łydek?
gin kazał mi skonsultować to z kardiologiem albo neurologiem,ale to dopiero będzie możliwe po niedzieli.chodzi o to,że od kilku dni puchnie mi lewa dłoń,jest baaardzo ciepła i taka nie do końca sprawna...spotkała się któraś z was z czymś takim?

Moja koleżanka ma problem z ręką lewą jest w ciązy ale w 36 tyg nie ma w niej jakby czucia bardzo czesto chodzi o samą dłoń , lekarz jej powiedział ze dziecko coś uciska ale to nie jest ten etap ciąży co nasz więc nie ma co porównywac

hehe ja tam za rogalami nie za bardzo przepadam wiec nawet nie spojrzalam na rogala dziasiaj :)...
tylko wlasnie nagla cisza w brzuniu mnie niepokoi :(...

To nie jest okres kiedy ruchy dziecka czuje się już cały czas i regularnie więc wyluzuj

a o co chodzi z tymi rogalami? Juz rano w TVN24 o tym wspominali, a ja nie wiem wogole o co chodzi...
Ale tez zjadlam dzis rogala.... croissanta........
u nas w Poznaniu obchodzi sie dzien swietego Marcina i tylko tutaj robimy tylko w ten dzien specjalne rogale marcinskie - takie z bialego maku... ogolnie lepsze od tych z ciemnego maku ;)...

To nie jest okres kiedy ruchy dziecka czuje się już cały czas i regularnie więc wyluzuj
wiem, ale jak dotej pory czulam go codzien, ostatnio coraz rzadziej a dzisiaj zupelnie nic.... motylki czulam od 15tc, a teraz cisza!! A jak cos sie nie daj boze stalo??.....
czemu tak nagle zamilkl ?? :(????

aaaa i jeszcze jedno... czy ktoras z was przyjmuje moze jakies tabletki z wapniem....
nie przepadam za mlekiem ani produktami mlecznymi (nigdy nie przepadalam) i jem-pije tylko wtedy kiedy mam na to ochote ---> wydaje mi sie ze to za rzadko a nie bede sie zmuszac do picia mleka (bleee) przecie....
boje sie ze niedobor wapnia moze zaszkodzic malemu...

u nas w Poznaniu obchodzi sie dzien swietego Marcina i tylko tutaj robimy tylko w ten dzien specjalne rogale marcinskie - takie z bialego maku... ogolnie lepsze od tych z ciemnego maku ;)...
aaaaaa.... rozumiem...

Aniolku, ja mojej malej od niedzieli tez prawie nie czuje. Wmawiam sobie, ze to co czuje przed snem, to wlasnie jej ruchy, ale to tak troche inaczej cos czuje. Nie wiem dlaczego odczuwalam juz konkretnie, a teraz znow nie, ale staram sie nie myslec , ze to cos zlego. Pewnie to przez moj wieeeelki brzuch - ma tam tyle miejsca, ze nie czuje obijania sie ;-)

reklama
aaaa i jeszcze jedno... czy ktoras z was przyjmuje moze jakies tabletki z wapniem....
nie przepadam za mlekiem ani produktami mlecznymi (nigdy nie przepadalam) i jem-pije tylko wtedy kiedy mam na to ochote ---> wydaje mi sie ze to za rzadko a nie bede sie zmuszac do picia mleka (bleee) przecie....
boje sie ze niedobor wapnia moze zaszkodzic malemu...
tez nienawidze mleka i toleruje go tylko do kawy. Ratuje sie tym, ze jogurty podjadam, a ze samych nie lubie - kupilam sobie platki czekoladowe, i zamiast mlekiem zalewam sobie je jogurtem i tak wcinam. A od jakiegos czasu jem tez ryz na mleku z wanilia... pycha!

Do góry