reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

super wiesci
julka wie co robi i tego sie trzymaj
a dlaczego ma ci psikusa zrobc ?
jak mamusia juz gotowa to i niunia sie szykuje
gratuluje

no nie wiem ale mi sie zawsze tak w zyciu zdarzalo ze jak juz cos zaczynalo sie dziac a ja bardzo na to czekalam to zawsze mnie zawodzilo i bylam pozniej rozczarowana. mam nadzieje ze nie zdecyduje sie wycofac!

reklama
no nie wiem ale mi sie zawsze tak w zyciu zdarzalo ze jak juz cos zaczynalo sie dziac a ja bardzo na to czekalam to zawsze mnie zawodzilo i bylam pozniej rozczarowana. mam nadzieje ze nie zdecyduje sie wycofac!

no raczej odwrotu nie ma :-)
tylko u nas pierworódek ten etap trwa troche dłuzej
mi tez ponad tydzien temu zeszła nizej i szyjka sie skróciła
likorz powiedział ze bardzo dobrze ze to juz wszystko sie odbywa
ze poród niby szybciej sie odbedzie:cool2::eek:

no raczej odwrotu nie ma :-)
tylko u nas pierworódek ten etap trwa troche dłuzej
mi tez ponad tydzien temu zeszła nizej i szyjka sie skróciła
likorz powiedział ze bardzo dobrze ze to juz wszystko sie odbywa
ze poród niby szybciej sie odbedzie:cool2::eek:

no walsnie jestem ciekawa ile to bedzie trwalo... kurcze ta niepwenosc jest teraz najgorsza, bo wiemy że to moze nastapic w kazdej chwili... a mam dzis bardzo kiepski dzien... wszystko mi sie wali w sprawach prywatnych a tu taka piekna wiadomosc:-) chociaz córcia umie już mi sprawiać ogromną radość!

no walsnie jestem ciekawa ile to bedzie trwalo... kurcze ta niepwenosc jest teraz najgorsza, bo wiemy że to moze nastapic w kazdej chwili... a mam dzis bardzo kiepski dzien... wszystko mi sie wali w sprawach prywatnych a tu taka piekna wiadomosc:-) chociaz córcia umie już mi sprawiać ogromną radość!

nic innego nam nie pozostało jak czekac cierpliwie na tego długo wyczekiwango goscia

hmmm dziwne... dostalam PW od mamy czerwiec 2010 z zapytaniem czy popisze z nią.. mam nadzieje ze to nie jakiś wir... pierwszy raz mi sie to zdarzylo a widze ze tylko 2 posty ma napisane!!

reklama
Natalko mam nadzieje ze nie bo ja już na nią tak bardzo czekam zwłaszcza po dzisiejszej wizycie:-) teraz kazdy dzien bede tak obserwowac ze oszaleje chyba....
ja chyba też
szczególnie od tego szukania czopa po majtkach i wód w łóżku co noc:-D

hmmm dziwne... dostalam PW od mamy czerwiec 2010 z zapytaniem czy popisze z nią.. mam nadzieje ze to nie jakiś wir... pierwszy raz mi sie to zdarzylo a widze ze tylko 2 posty ma napisane!!
dziwne:cool2:

moze sie cos wydarzyło o czym my dwie nie wiemy:-D:-D:-)
ja nie rodzę
jadłam, oglądałam seriale i wydarzenia teraz znowu jem
później kąpu i filmek

Do góry